Utálom a munkahelyem. Váltanék, de mire? (beszélgetés)
Bocsánat, kicsit eltűntem.
Igen, alkalmazott vagyok, ezért is nehéz, de induló tőkét tudnék összeszedni, az nem lenne gond. Ez az Eurós bolt izgat, ez valahogy mindenütt jól megy, nem? Kis pénzű embereknek való. Itt is volt, de mára 1000 Ft-os bolt lett, valamint a műanyagos, ami drágább, mint a sima bolt - sajnos.
Másik alkalmazotti munkát nem találnék, mivel itt az egy munkahelyre jutó munkakeresők száma kb. 1 munka 150 jelentkező. Ezért is gondoltam olyanba fogni, ami az elejétől kezdve bejöhet.
MLM nekem nem megy, régen benne voltam a Artristy-t és társait forgalmazó cégben, de nem kérek belőle. Internetes webáruház jó ötlet. Szerintetek gyógynövény forgalmazása mehetne? Vajon mi kell hozzá? Milyen engedélyek, stb.? Tudtok valamit?
Én egy 4000 fős községben élek. Kb egy éve nyílt eurós bolt, nagyon megy. Azt nem tudom honnan szerzik be az árut...
Esetleg valamilyen internetes áruház?
Hat ha jol beszelsz nemetul, esetleg ingatlaneladas kulfoldieknek?
Megy felfele az euro, eleg sokan nezegetik a kelti regiot.
Csak egy jo website kellene hozza, beleasni magad egy kicsit az ingatlaneladas rejtelmeibe, persze utazgatni kellene hozza, viszont penzt azt hozna.
Hát ez nehéz dio!Csak azért javasoltam mert a végzetségedhez és a" hobbidhoz" probáltam valamit javasolni.Akár mibe is kezdel egy jo tanács ,csak olyanba kezdjél amit szivvel lélekkel örömmel tudsz csinálni! Mert ez már magában fél siker.
Nekem van egy csomo elképzelésem hogy mibe tudnék kezdeni.Csak sajnos pénzem nincs hozzá.
Van ingyenes Gondozói Szolgálat, amit az Önkormányzat működtet.
Munkaruhabolt? Butaság?
Tavaly nyílt egy bölcsi, ott 22 férőhely van, még ingyenes, és sajnos nem tudják feltölteni, mert az anyukák kihasználják a 3 évet, hisz úgysem tudnak elhelyezkedni.
Óvoda van 3, bennük 9 csoport. Gondoltam én is ovodai nyelvoktatásra, de ha jár kb. 10 gyerek egy alkalommal, nem lehet elkérni, max 300 Ft-ot/alkalom, az 3000 Ft. Egy hétbe három fér bele összesen, az 9000 Ft * 4 héttel, 36.000 Ft/hó, és ha valakinek nem tetszik, simán feljelent, mert nincs pedagógus végzettségem, semmilyen, így elvileg nem is taníthatnék. Nagyon kevés bevétel. Havi fizetendők 165.000,- Ft, hitel+számlák. Férjem keres 80.000,- Ft-ot, tehát kell 85.000,- Kapok csp-t, 26600,-, marad minimum 58400 Ft, amit elő kell teremtenem, és akkor még nem ettünk. Ezért gondoltam, kezdek olyasmit, amiből folyamatosan lehet bevételem.
hát ez igaz. De ahogy írtad, már minden van. és egy 6ezres lélekszámú helyen igen nehéz újat nyitni bármiből is, amire lenne fizetőképes kereslet :(
én azért drukkolok, mert nagyon nehéz helyzetben lehetsz. :(
Ha boltnyitáson gondolkodsz, legelőször is üzleti tervet készíts. Anélkül kár belefogni. Tudni kell azt is, hogy a támogatás mire szól. Mert van, hogy csak a tárgyi eszközökre adják, mint pl a pénztárgép, meg bútorok. Van, hogy járulékra.
De ha nincs pár millád, bele se kezdj, mert tuti bukás sajnos :(
Egy főállású alkalmazott, még akkor is, ha az te vagy, azonnali költség mindenen felül. Havi 70-től kezdődik. A bérleti díj szintén X ft. Havi legalább olyan 150 ezer bevétel kell a kezdetektől, hogy ezeket kb-ra ki tudd termelni. És ebben még a fizetés nincs benne.
Szia!
Amiket felsoroltál ezek vannak a kisvárosban ahol élsz?
Sziasztok!
Segítsetek! Embertelen helyen dolgozom és nagyon utálom. Sajnos már a gyerekeim sínylik meg a dolgot, így változtatnom kell az életemen.
Arra gondoltam, igénybe veszem a Mikrovállakozásos támogatást, de a kérdés, mivel foglalkozzam?
Vidéki kisvárosban élek, szívesen alkotnék valamit, vagy nyitnék egy boltot. Turi és gyermek/felnőtt ruha, kínai van jópár, élelmiszer legalább tíz, étterem, pizzázó, négy virágbolt, lottozó, újságos, fagyis négy, cukrászda kettő. Ajándékbolt, cipőbolt.
Írnék könyvet is, de abba nem merek belefogni sajnos.
Gondoltam 1 Eurós boltra, vagy vegyiárura, de fogalmam sincs, honnan vehetném meg olcsón a cuccokat.
Van ötletetek?
További ajánlott fórumok:
- Gyeden vagyok, megszünik a munkahelyem tud valaki segíteni? Mire számíthatok most?
- Gyed alatt megszűnik a munkahelyem - mire számíthatok?
- Éjjel-nappal Budapestben mi az a szám, amire Rita táncolt és énekelt a munkahelyén, majd a korcsolya pályán szólt?
- Egyre jobban utálom a munkahelyemet.
- Nyugdíjfolyósítóból mennyi idő, mire megérkezik az igazolás az előző munkahelyről?
- Megszünik a munkahelyem, de én még gyesen vagyok!Mire számíthatok