Utálom a januárt! És a februárt is! 😠🖤 (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én minden hónapot szeretek valamiért.
Ilyenkor legalább kicsit lehűl az időjárás úgy igazán, kell az is. Meg aztán lehet lassan várni a meseszép tavaszt. 🥰🪺🌸🌦️
Szeretem a januárt, mert hosszabbodnak a nappalok. Pihenős, ha szerencsénk van hull a hó és persze megyünk kifelé a télből. Férjem és fiam januárban születtek, így még ünnepelünk is.
Szeretem a februárt. Nyílik a természet. Sokszor szebb, mint a március. Még pihenhetünk, nincs kerti munka.
A meleg nyár nekem elviselhetetlen, még elbújni sem lehet előle.
A november és december sötét, csak ennyi velük a bajom.
Minden jeges volt.
Mondjuk én nem nagyon fogom látni amikor lesz.Fűteni itt nem kell.
Jaaa! Értem.
Nekünk vannak klímáink, azzal is fűtünk, de most elég érdekesen működnek. Valamelyik nap vastagon jeges volt az összes kültéri és nem is fűtött megfelelően, így leöntöttem forró vízzel, hogy leolvadjon a jég.
Nem tudom, hogy ennek így kell e működni. Még -10 fok sem volt, hogy bírná ez a -35 fokot?
Persze, a klíma szerelők akkor érkeztek, amikor már jégtelen volt és szerintük ez teljesen OKÉ így...
Erről nekem az jutott eszembe, hogy imádok minden "kegyelmi" állapotot nyárig:)
Igaz jövő hónapban keresem is a klímást.
én is januárban lettem születésnapos.
Nana, hogy én szeretem a januárt.
üdv
Na, ezt aztán január és február nagyon zokon vette. Most biztosan duzzognak. 🙂
Az év egyetlen hónapját sem utálom. Legfeljebb kevésbé szeretem, mint a többit. Vannak olyan hónapok, amikhez rossz emlék fűz. De erről nem a hónapok tehetnek.
Nem viszek érzelmeket bele.
De nekem sem a kedvenceim.
Úgy az egész tél.
Naponta nyolvanszor felmosni és tappancsot tisztítani.
Hajnali háromkor a sz@r is belémfagy ,de pisilni kell a kutyámnak.
Reggel sötét, háromkor sötét.
Naponta megy a szájbatekert mosógép a rengeteg vastag cucc miatt.
Hetekig napot nem láttam mostanában.
Februárban pedig már lesz a Valentin nap, így az már nem annyira unalmas;)
Azt szokták mondani, hogy pont amiatt, amit írsz, ebben a 2 hónapban kell sok-sok programot szervezni. Kirándulás, mozizás, bulizás, társasággal bármit csinálni, hogy még véletlenül se legyél depressziós a hosszú és sötét napok miatt.