Miért utálok utazni? (beszélgetés)
A bajok nálam az alternívákkal is vannak. Nem tudom kezelni őket.
Pozitív tapasztalataim vannak. Ha beülök bárki autójába, maximálisan megbízok benne. Ott tartok, hogy inkább átadom a volánt, mintsem én vezessek.
Én úgy tervezem az utazásokat, hogy biztosan odaérjek. Ha nagyon fontos, akkor utánanézek alternatív lehetőségeknek. Például ha lekésném az utolsó buszt, akkor vonattal tudok-e utazni.
Két évvel ezelőtt én sem mertem beülni más autójába, de kipróbáltam, pozitív tapasztalatokat szereztem, azóta ettől nem tartok.
Neked milyen tapasztalataid vannak?
Nekem sosincs kedvem elindulni, de nyilván nem tehetem meg.
Ha mégis kijutok nagy nehezen az ajtón, akkor igyekszem minél gyorsabban célhoz érni, és élvezni ami az célnál vár. Egyszer se fordult meg a fejemben, hogy visszaforduljak, legyen az bármilyen hosszú, vagy nehéz utazás.
Én meg arra nem jövök rá, hogy mit vártál tőlünk...
Nem ismerünk. Semmit nem mondtál el a problémádról. Csak azt hajtogatod, hogy nem szeretsz utazni, neked nem élmény, de semmi mást nem árulsz el. Még is mit tudnának neked itt mondani?
Még azt sem mondtad el, hogy milyen tüneteid vannak, hogy legalább meg tudjunk gyógyítani (pedig ehhez értünk ám!):DDD
Ismerd meg önmagad.
(nem az én találmányom:))
Én sem szeretek utazni, de emiatt egy percig nem bánkódtam. Imádom az otthonom, a környezetem, szeretek falun lenni. Na jó, ide utazni szoktam, de ismert útvonal, rövid táv, akár bicajjal levágom.
Az élet szép, no para! :)
Én nagyon szeretek utazni, a jelenlegi munkámat is ezért vállaltam el, min. 1500 km/hó.
Kárpótol azért, hogy 25 évig ültem ugyanazon a széken vállalkozó koromban.
Na ugye!
A berögződés.
A Tótkomlósnál vért izzadtam mire rájöttem, hogy mi nem tetszik.:DDDD
😂😂
Én azt hittem csak az autocorrect írta át neked.
:DDDD
De hüle vagyok:D
A berögződés...
Egyszer így írtam Tótkomlóst: Tóth Komlós, és többször nekifutottam mire rájöttem, hogy mi nem tetszik az írásomba:DDDD
További ajánlott fórumok:
- Milyen utazni repülővel?
- Szeretem a luxuséletet. Imádok utazni. Kaviárt eszek...
- Ha lenne időgép és visszalehetne utazni az időben, akkor mi lenne az az egy dolog, amit megváltoztatnál ?
- Miért utálok dolgozni, mióta 2 gyermekes anya lettem?
- Rájöttem miért utálok főzni: nem a főzést magát utálom,...
- Miért van az, hogy utálok dolgozni? Egyszerűen hánynom...