Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Miért van az, hogy utálok dolgozni? Egyszerűen hánynom... (beszélgetős fórum)
Nem vagyokvele éjjel,nappal azért is melozom csak 5,6 őrát de mindegy hadjuk !
Mindenkinek egy van általában.
Mondjuk ennyi erővel ne dolgozzon senki, akinek anyja van, de mivel az anya a gyerekét is szereti jó esetben, ne dolgozzon az sem, akinek gyereke van.
Szerintem ne dolgozz. Időigényes és fárasztó.
Az elsö kettö igaz a harmadik meg Nemvagyok lusta csak hidd el szeretek itt lenni anyámmal mert anya csak 1 van !ennyi!
3 tippem van
1. Nem azt csinálod, ami neked való
2. Nem abban a közegben, ahol jól érzed magad
3. Simán csak lusta vagy
De vicces vagy !Gunyolodj azzal aki megszült !
Én nem abbol élek !Van pénzem melozom is csak utálok dolgozni sött hányingerem van a melotol
Én ismerek olyat akinek kb 8-10 éve van, közeleg az 50-hez és az anyja nyugdíjából él. Ő egy nő.
😀 Van egy másik mondás is: Mindenki annyit dolgozik, amennyi esze hiányzik.
Nem lehet igényelni mert járó beteg
Dolgozom csak nem viszem tulzásba anyám is azt szereti ha itt vagyokvele Köszi
Akkor neked szó szerint munka undorod van:)
Engem csak az érdekelne hogy aki 50 éves koráig 8 évet dolgozott az miből meg hogyan él?? 😳
Igényelhetsz ápolási díjat, ha indokolt.
Megértelek. De ha nem dolgozol miben fáradsz el?
Édesanyádnak javulást.
Közel 50 évesen 8 évet dolgoztál. Lesz nyugdijad? De lehet, hogy ezek szerint nem fontos, hogy legyen mert van miből élned.
Nincs mit köszönni, de ha mégis úgy gondolod h van, akkor nagyon szívesen.
Nálam is esteledik, jó éjszakát mindenkinek.
Köszi soraidat igyakartam én is irni de te mindenre pontottettél ezek a legszebb szavak amit vagy amiket irtál köszönöm !
Pár nagyon fontos dolog van az életünkben. Az egyik az, h időt töltsünk a szüleinkel.
Pénzek mindig jönnek újak. Az elvesztett időt nem lehet visszahozni. Mint a szavak amiket kimondtál, véglegesen eltűnnek.
Pihenéshez !!! és beteg 79 Éves anyámmal tölteni azt a kevés kis idöt amit csak lehet
Értem. Azt értem, h téged rá lehet venni bizonyos dolgokra.
Akkor ne dolgozz ilyen olcsón. Aki egész nap dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni.
Nemet montam ma is de szépen kértek és nem tudtam nemetmondani de tényleg hányingertemlett rosszul lettem már a gondolattol is
Vagy árazd magad úgy, hogy ne akarjanak veled dolgozni, ha pedig mégis megadnák a kért pénzt akkor arccal a "gàzsinak" végezd el a munkát.
Ne vállald el legközelebb ha ennyire taszít.
Másnak utálok !csak most is rá vettek mert nem találnak a környékbe olcsobbat magamnak nem mert az a saját szépitésem!A gyerek nevelés az is munka de az maga a boöldogság és szeretett
Másnak dolgozni, vagy sajátmagadnak is?
A gyereknevelés, háztatás is munka.
További ajánlott fórumok: