Update-tel fogyjunk karácsonyig 20 kg!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én azért kezdem el az update életmódot, mert fehérjedús, szénhidrátszegény, és mert nem bírja a gyomrom az állati eredetű fehérjét hosszú távon (eddig egy testépítő diétához hasonló étrendem volt). A csirkehús, a túró fogyasztása teljesen kicsinál, szédülést, rosszullétet okoz. Ez annyira nem esett jól, mert ugyan jól étkeztem és betartottam, rosszul éreztem magam tőle. Arról nem is beszélve, hogy az étkezési zavaromnak se tett jót a csalódás.
Olyan 15-20kg-tól szeretnék megszabadulni januárig. Ez minden vágyam. :) Mellette persze edzek, amikor csak tudok, heti 5-6-7 alkalommal. Step aerobikozom (ez a legnagyobb szerelmem a sport terén), zumbázok, és bár már régóta nem edzettem edzőteremben, most oda is visszatérek.
Van valami jótanácsotok? :) Hányszor és mennyit esztek egy nap? Hogy álltok az edzéssel? Vezessek étkezési ill. edzésnaplót?
37 évesen 11 kilót szedtem fel, ebben volt a végén valamennyi víz is. Durván egy kilóval voltam több, amikor a kórházból hazamentünk, mint terhesség előtt.
Nem kell különösen parázni ettől.
Nem az édességre gondoltam, hanem a szoptatások közti edzésre.
Először is az intenzív edzés nem ajánlott több okból sem (bringázni nem intenzíven értelmetlen és nem is nagyon lehet). Másodszor a tapasztalat az, hogy örülsz, ha belefér egy zuhanyzás, egy teafőzés, pici alvás. Ezek vagylagosan értendők!!! Mindegyiket egyszerre sose fogod tudni megcsinálni, hacsak nem vigyáz valaki a babára helyetted.
otthon szobabicajozom!
Nekem nem sipolt semmi, pedig direkt azert is akartam felvinni a pulzusom, hogy teszteljem!
Emlekeztem, hogy te mar irtad, hogy a tied sipol!
Nekem a parom occse szamolta ki a pulzust, mert o most szemelyi edzonek tanul, ugyhogy szokott nekunk fejtagitasokat tartani! :)
Tok egyszeru es tenyleg nagyon fincsi!
-10 dkg sovany tejpor
-1 dl tejfol
-3 ek. sovany turo
-1 citrom reszelt heje, plusz par csepp citrom
-kokuszreszelek
-folyekony edesito izles szerint
Az egeszet osszekutyulni(ha hig lesz tegyel meg bele kokuszreszeleket), egy par orara hutobe rakni!
Ha megkemenyedett gyurj belole golyokat, forgasd meg kokuszreszelekben, es kesz is!
Hutoben tarold!
En tegnap kiprobaltam az en pulzusszam tartomanyomat, ereztem is!
Neha tul is lottem a celon (felment 168ig), akkor azert visszavettem!
Jo neked, en is inkabb tornazni mennek, de melozok! :(
Sebaj, majd holnap!
Most U1 raffaelloval karpotlom magam!
Tegnap csinaltam eloszor es nagyon fincsi!
Milyen tornara mesz?
Nekem pont most lett vege a nehez napoknak! :)
De merlegelesnel nagyon sokat szamit!
Aznap mikor megjott plussz 30 dekat mutatott a merleg! Most 3 nappal kesobb -1.3 kilo!
Szoval tapasztalatbol mondom, hogy tenyleg sok vizet tart vissza a szervezet es lelassul az anyagcsere!
Ezentul nem merlegelek ebben az idoszakban!
Sziasztok!
Mirandola:amúgy sem vagyok híve az össze-vissza szedek mindentnek.
Hogy vagyok?Háát 80/50 a vérnyomásom,nyomi vagyok,
megjött :-((
Ez így van!Magne B6, ot szedek második hónapja
C vitamint most 1000 mg set,mert beteg voltam/vagyok,cinket,mert mensis görcsök ellen is jó,de babásodásnál sem árt.Vasat nem merek így,de 3 hét múlva lesz céges orvosi vizsgálat,és kiegészítő vizsgálatok,vérvétel vizelet hasi uh,ott lehet kérni extrákat,de a vasat amúgy is nézik.De jó lenne ha az uh-n látnának egy pöttyöt legalább.:))