Update tapasztalatok egy csokorban (beszélgetős fórum)
Sziasztok!!
Új vagyok, de sok jót hsllottam az Update termékekről ezért úgy gondoltam neki kezdek. De egy kicsit megbonyolítva. Terveim szerint a 90 napos diétát fogom csinálni, de az Update ételekkel.
Szerintetek?
köszike..ezt is memorizálom!!!
Várom a többit is..és próbálok kreálni én is valami finomat!!!
Szia Mindenki
Rég volt már időm itt lenni,de most van.Dömike!Megosztok megint egy új receptet,ma találtam ki,mert nagyon-nygyon ettem volna vmi édeset.
Hozzávalók:2 zacs Dr.oetker van.pud.por,édesítő,1 l 1.5-ös tej,norbi jó estét keksz(ha van),neszkávé,cukormentes kakaópor
A pudingot szokás szerint megfőzöm,édesítővel és nem egész egy liter tejjel.A maradék tejből és a kakaóporból öntetet főzök.A kekszeket beletördelem egy tálba,nyakonöntöm egy kis rumaromás tejeskávéval.A pudingba keverek porkávét(egy keveset),ezt ráöntöm a kekeszekre,majd óvatosan a csokit is.Jó étvágyat!(az egész kb.10 perc alatt elkészíthető)
Én még most bijom:-))) hogy meddig...remélem sokáig.
Nagyon szeretnék fogyni..másként pedig nem fog menni.
Dömike én is sokszor ettem vacsorára virslit, főleg ha nagyon éhes voltam:-)
de mostanában már kell vacsira is valami szénhidrát mert nem bírom nélküle:-(
Nem is akarom!!!
Én ebédem készen, natúrszelet tepsiben,gombásan,mellé zöldsali,joghúrtos öntettel.
Vacsi is valami vegyes sali lesz, virslisest gondoltam, mert éjjeles leszek,és az iccaka pedig hosszú.
Dömike hajrá és e is tessék feladni:-)
most sül az u1-es töltött cukkinim ebédre. most épp azzal próbálkozokom hogy reggelire mindegy mit eszek, ebéd 1-es )köret nélkül), uzsonna szintén 1-es, és vacsira egy kis tk. kenyér, zabkása, ilyenek. majd meglátjuk beválik -e?:-)
Szia!
Ügyes vagy!! Csak így tovább. Én hétfőn mérlegeltem.....úgydöntöttem folytatom:-)) Kiló nemsok de centi az nagyon beszédes...na majd lesz ez még jobb is!
Jóreggelt Néked is!
Ügyi vagy, csak így tovább, nekem az első hét után volt izomlázam....mint egy totyogógalamb úgy közlekedtem....de elmúlt!!
Ma már én is tornáztam, most reggelizek,főzök és megyek dolgozni....
Vagyok, csak már letelt a szabim és dolgoztam délután.Melóhelyen meg csak esetleg annyi időm van hogy a domikat összeszedjem.
Torna megvolt?
Nekem pilates,de még reggel.
Kaját is betartottam:-)))
Mai menü: Csontleves(tészta nélkül)
Pulyka, párolt zöldséggel(hagyma,répa,gomba,paradicsom,paprika)
ubisali.
vacsi: ubi,paradicsom,virsli.
Ma a torna elmaradt,pihi nap van.
Jóreggelt!!!
Mai menü esetleg???
Mindenki alszik még???