Update köret (beszélgetés)
Köszönöm:)
Mi így szeretjük
(így a Férjem is megeszi, a fokhagymától kicsit "férfias" lesz és nem tűnik bébipapinak)
Miért kell vízben főzni?? Nem jó egy fél kanál vajon, kis fokhagymával, petrezselyemmel megpárolni?? A répa vitaminja zsír segítségével szívódik fel! A vízbe kioldódik a vitamin!
A vizet meg gondolom nem eszik meg köretként:(
Most olvastam egy nagyon jót!
Répát kell szeletekre vágni, majd egy lábasba tenni addig kell felengedni vízzel, amíg épphogy ellepi.Sóval, borssal, petrezselyemmel kell fűszerezni.
Nem vagyok biztos benne, de szerintem a keményítő nem 1-es; én azzal vigyáznék és a Knorral is, mert ha jól sejtem, sok sót tartalmaz. Nekem ilyenekre is figyelnem kell, mert nagyon könnyen felszedek pár kilót.
Mostanában köret helyett kenyeret eszem vagy jó sok kovászos uborkát.
Én a pürésített sós vízben főtt karfiolt ajánlanám vagy hasonló salátát, mint ami a gyroshoz kell.
Én a Te "Brokkoli tekercs sajttal és sonkával töltve" recepted kicsit átalakítottam,köretnek is jó.Karfiolt főzök,villával összetöröm,belekeverem a tojásokat,fűszereket,kevés Norbi lisztet.Be a sütőbe,ahol közben a rántott hús is megsül.
Ha nagyobb adag,akkor egy részét feltekerem sajttal,az jó lesz reggelire,vacsira.Én villával még sütés előtt csíkokat nyomtam bele,jól nézett ki.
Az nagyon jó, gratulálok!
A saját márkás termékei elég drágák is nem lehetne mindig azt enni. Én a diabetikus csokival bevont puffasztott búza(v.rizs?) szeletét ettem és egyszer teljes kiőrlésű tésztát. Azok nem rosszak, elég jól telítenek és nem leszek éhes félóránként mint a fehérlisztes dolgoktól.
A fitnessz nagyon jó dolog egészségeses én ezért csinálom szeretnék oktató szintig eljutni vagy esetleg aerobikból. Azt is nagyon szeretem. Én elég sovány vagyok szeretnék hízni és azt olvastam ahhoz is a mozgás a kulcs.
Étkezéssel nem tudtam hízni
Érdekes módon, még is sok embernek bevált. ennyi erővel akkor a súlykontroll se jó, meg a ww diéta se. Akkor az összes fitenss edző, és aki fogyókúrát talált ki röhög a markába...
Szerintem pedig ha valaki fogyókúrázik inkább update, ww, vagy súlykontroll, mint a hülye X napos diéták, meg a kedvencem...a 90 napos...
Úgy hogy milyen köretek vannak ?:D
Norbinak én nem hiszek ő nem attól sovány hogy ilyeneket eszik hanem egyszerüen olyan alkat.-
A sok duci ember költi rá a pénzét ő meg röhög a markában. Mennyi hiszékeny ember...
Főzelékek sűrítése u1-esen:
- keményítővel
- knorr ételsűrítővel
- tejföllel
- saját magával (úgy, hogy 1 részét összeturmixolod)
- U1-es rántással (Pici olívaolajon pici tk lisztet, pici pirospaprikát megpirítasz, majd fölengedsz vízzel.)
Brokkoli püré!
ugyanúgy csináld mint a krumplipürét...