Unokahúgom ált. isk. 6.-os, unokaöcsém 4.-es. Könyvet vennék nekik karácsonyra, de nem tudom mit olvasnak az ilyen korú gyerekek. Segítenél? (tudásbázis kérdés)
a kislánynak:a 13 és háromnegyed éves adrien mole titkos naplóját ajánlom:)
a fiúnak, attól függ mi az érdeklődési köre... vmi "szakmait"
Lánykám is hatodikos, én most karácsonyra a következőket vettem neki:
Katherine Paterson: Csillagnéző, G.Szabó Judit: Sok a csinos lány, Nógrádi Gábor: Az anya én vagyok, Annie M.G.Schmidt: Macskák társasága, Maria Gripe: Ánges Cecília, Csukás István: Vakáció a halott utcában.
Thomas Brezina könyvei is nagyon jók. Ezen felül van egy trilógia is, az írója most nem ugrik be, de a címek: Mágia, Repülés, Medicina. Ez három kötet, a lányom imádja.
Az én lányom is 6-os és nagyonszereti a Neveletlenhercegnő sorozatokat, vagy a Meg Cabot által írt kis regényeket. De éppen tegnap voltunk a könyvesboltban, és annyi sok új kötet van ifjusági regényből, pl. A kalózhercegnő (aminek van további 2 kötete).
Vagy vannak olyan sorozatok, hogy Fiúk kizárva.
A fiúknak is vannak külön nekik szóló regények, sorozatok, pl. Csak fiúknak.
De ha veszel is könyvet akkor őrizd meg a blokkot, és kérdezd meg hogy karácsony után kicserélik e a könyveket ha nem tetszene a lúrkóknak.
Én az alexan*ra online áruházában szoktam vásárolni, de nem tudom, hogy vissza e szokták cserélni a könyvet a saját könyvesboltukban!
Ha kell esetleg még segítség priviben keress meg!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?