Ünnepi jókivások, te hogyan viszonyulsz hozzájuk? (beszélgetés)
jajj! bocsi!!! Én megnéztem tegnap az adatlapod,de azt nem hogy fiú vagy lány vagy. csak a korod.
Így utólag bocsi azért a hsz-ért ahol arra kérdeztem rá hogy csak barát-e!!!!!
Szerintem kérdezd meg hogy miért haragszik. Ha tényleg ez az oka, akkor talán nem is igazi barát. Vagy kérdezd meg hogy mégis mit várt tőled? Hogy reggel ébredés után ez legyen az első dolgod??
Húúú, én tuti kiosztanám...
nem durcizom. még akkor sem, ha bárki elfelejti. nevetségesnek tartom azért ünnepelni valakit, mert épp egy bizonyos napon született. magyarországon kívül viszonylag kevés országban szokás.
a szülinapomhoz pedig nem sok közöm van, akkor anyámat kellene ünnepelni és nem engem ;)
általában este szoktam telefonálni és köszönteni embereket, amikor már nyugi van és hosszabban is tudunk beszélgetni. még soha senki nem sértődött meg érte.
Olyan kérdesem lenne Hozzátok, barátságban vagy de a délelőtt folyamán elfelejted megköszöneti barátod, és csak este DE MÉG AZNAP megteszed. Barátod mégis érzed morci neheztel Rád. Joggal teszi?
Az is érdekelne, ha nem köszönzenek meg, csak másnap, netán harmadnak, durcizol, vagy miként viszonyulsz barátodhoz?
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Nekem kellene máshogy viszonyulnom a párom exéhez fűződő viszonyához?
- Én és ahogy a lányom viszonyulunk egymáshoz...
- Ti hogy viszonyultok közösségben a bőrbeteg emberekhez?
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?