Ünnep nélküle (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ünnep nélküle
Hogy jössz te ide???
Egy anya elvesztette a gyermekét, a fájdalma mérhetetlen, s talán gyógyíthatatlan is.
Te meg azon nyavalyogsz, hogy a nős pasid a családjával tölti a karácsonyt? Pfff!
Azért, mert te elváltál, váljon el más is, csak hogy ne pasi nélkül teljen a karácsony?
Miért nem keresel magadnak olyat, akit nem köt család?
Nehéz órákat élünk..és a tegnap este örkkévalósága...
Este,vacsora előtt kimentünk Adrikához.Díszítettünk Neki fát...és gyujtottunk sok gyertyát.
Hiszem,hogy velünk ünnepelt...
és hiszem,hogy Jani is ott volt veletek.
BÉKÉS ÜNNEPET!
szia drága Anikó! nem is tudom, mit írjak. hisz mi mindketten megjártuk a poklot. nem kívánom senkinek azt, amin mi keresztül mentünk az elmúlt időben.de a fiad miatt, és nekem is a fiam és a lányom miatt ki kell bírni, és mosolyogni ilyenkor karácsonykor. ez a szeretet ünnepe, és ők ugyan olyan fontosak nekünk,mint az a gyermek, aki már nincs velünk. és ez így nem is igaz, mert ők ugyanúgy velünk vannak, sőt, én még erősebben érzem a jelenlétét, mint valaha. ő adott nekem erőt, hogy katicával, és imivel, együtt tudjak örülni,még ha a szívem meg is szakadt egy kicsit.kívánom neked, (és magamnak)is,hogy nagyon sokáig legyen erőnk, és kitartásunk, velük együtt minden kis apróságnak örülni.
kívánok neked, nagyon békés, boldog karácsonyt. szeretettel ölellek. kati.
Drága Anikó!
A fájdalom ellenére Békés, Nyugodt, Meghitt Karácsonyt kívánok Nektek és bízz benne, hogy az idő minden sebet begyógyít egyszer. Az,hogy nincs itt veletek, az csupán a testére igaz, lélekben egészen biztosan ott van.
Ez szörnyű!Hihetetlen,hogy ide alig ír valaki!Nekem könnyes lett a szemem!
Kitartás!!
Nagyon sajnálom, ami Adriennel történt. A naplódban megtaláltam a weboldal címét, elolvastam a HIREKET és egyszerűen nem tudom felfogni. :( Tragédia! Azt kívánom Neked és a Családodnak, hogy legyetek nagyon erősek, mint eddig voltatok, s gondoljatok sokat Adriennre, aki fentről néz Titeket! :'( Még most is könnyezem, pedig nem ismertem! Gyönyörű lány volt!
Békés Karácsonyt Kívánok Nektek!
Drága Anikó!
Kívánok nagyon sok erőt az ünnepekre(és utána is).
Nagyon megértem(vagy legalábbis úgy érzem) min mész keresztül.
Mi szerencsére még csak gondolatban éltük át.(bocsi, nagyon felkavart a cikked, nem biztos, hogy úgy fogalmazok, ahogy érzek...)
Kincsünk már 2x állt az út végén. Mi is végig gondoltuk párommal, mi lenne nélküle.
Szerencsére nem következett be(remélem nem is fog!)
Nagyon nehéz lehet, pláne most az ünnepek alatt. Erősnek kell lenned a fiad miatt is!!!
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk az egész családnak!
Puszi
Kata
És mennyi még?
Az angyalok vezessék égi útján!
Minden gondolatunk az Övé ezen a Szent estén...
"Lehet ünnep az égben, és ünnep a Földön,
de Te messze vagy, nem érlek el...
S ahogy égnek a fények, én is elégek,
ha nem lehetsz, miért nem lehetsz most közel?"
Ugrás a teljes írásra: Ünnep nélküle
További ajánlott fórumok:
- Se vele, se nélküle... Avagy ki hogy éli meg az ilyen helyzeteket?
- Se veled, se nélküled!!
- Váltsam valóra az álom nélküle? Mi a helyes döntés?
- Se vele se nélküle! Mit tegyek?
- Távkapcsolat, se veled-se nélküled, szünet/szakítás! Vélemények?
- Elsősorban nőket kérdezném: Rosszul esne nektek, ha a párotok elmenne nélkületek bulizni?