Unalmas lettem! Mit tegyek, hogy ismét érdekes legyek? (beszélgetős fórum)
Ebben a helyzetben biztosan a férjed is megérti, hogy nem vagy tuti vidám és leginkább egy dolgon jár az eszed.
Egy idő után egyébként mindenki érezheti úgy ,hogy unalmas (az élete és benne ő is meg a párja is), de ez nem biztos, hogy szeretethiányt jelent. Van amikor hagyni kell a másikat "magának". A párod biztos együttérez veled és nem várja el, hogy ilyen helyzetben olyan szórakoztató legyél, mint a barátai.
A pasikra egyébként is jellemző, hogy úgy néz ki "jobban" érzik magukat a barátaikkal, pedig nem jobban,mint a párjukkal, csak másként. Ez természetes.
Azért az előttem hozzászólok javslataiból, ha tudsz, a magad érdekében, valósítsd meg amit tudsz.
Jó reggelt!
Legalább kommentálhatnál ezt-azt....
Néhány közös program, ha van aki édesanyáddal marad addig.
Nem kell nagy dolog, csak valami, amit mindketten szerettek.
Ha van rá lehetőség egy-egy napra vagy csak pár órára kérj meg rokont/ismerőst vagy fordulj valamelyik szolgálathoz, hogy egyszer-egyszer segítsenek. Mindenkinek kell, hogy egy kicsit kimozduljon, mert ha nem tud megtisztulni a lelked Te is belebetegszel és nem csak a házasságod.
Beszélj a férjeddel is arról, hogy mi nyomaszt, próbáljatok együtt megoldást találni. Biztosan jól fog neki esni ha azt látja, hogy észre vetted a problémát és próbálsz is rá megoldást találni.
Egyébként édesanyádat egy-két órára sem lehet magára hagyni? Nekem a közös séták adják a legnagyobb boldogságot. Fogom a férjem kezét és még beszélgetni sem mindig akarok. Pláne most, hogy van hó.
Sok sikert!
Szerintem nem vagy unalmas csak most ilyen élethelyzeted van ahol nem elvárható a nagy vígadalom.
Biztos,hogy lesz még ilyen alkalom amikor eltudtok menni ide oda. De most ezt "utat" kell csinálnod. Természetes, hogy nem ér fülig a szád.
( a mai világban amúgy se tud senki sehová menni)
Azonban egy süti, egy ölelés egy kis séta a lakóhelyed közelében biztos sokat segítene. Kívánom, hogy mielőbb rendeződjön az életetek. De Magadat semmiképp ne okold! Könnyű úgy nevetni s felhőtlennek lenni, ha semmi nem fog vissza minket.
Sem anyagi sem különböző élethelyzetek!
ki kell mozdulni egyszer egyszer otthonról.
kettesben.
JÓ hogy feltetted ezt a kérdést. én is ezen agyalok hogy valamit tenni kell hogy az ember élete ne legyen unalmas. Nem mindig csak a munka, meg rohanás. találjunk ki valamit jót :)
Barátnő???
Rejtő könyvek, Hoxa....;)
Tanfolyam?
Most egy csomó helyen indulnak nyelvi tanfolyamok röhejes pénzért...
További ajánlott fórumok:
- Szerető lettem. Mit tegyek?
- 1, 5 éves fiam egész nap mellettem van, nem hajlandó a szobájában játszani. Mit tegyek?
- Kb 1 hónapja frissités után kiirta a gép, hogy szofter hamisitás áldozata lettem, nem eredeti a Microsoft szofter. Mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy ne legyek unalmas?
- Segítséget szeretnék. A gépem folyamatosan azt írja ki, h szoftverhamisítás áldozata lettem. Mit tegyek?
- Mit tegyek, ha olyan unalmas pasival randiztam, hogy amikor nem tudok éjjel aludni rá gondolok, hogy tudjak?