Újszülöttnek az OEP Budapesten mennyi idő alatt adja ki a TAJ-számot? (tudásbázis)
8. csodapók
2014. jan. 22. 14:14
Biztos, hogy van már TAJ száma! De próbáld meg a központi számot hívni és úgy kérni a TAJ számokkal foglalkozó osztályt. Ha jól emlékszem, nekem így sikerült beszélnem velük..:)
7. Aville
2014. jan. 22. 14:04
Akkor már 2 hétfő eltelt azóta, akkor elvileg ha bemegy a férjem, meg tudják mondani a számot, ugye? Ha a kártyát nem is tudják a kezébe adni...
6. csodapók
2014. jan. 22. 13:52
Szia!
Tavalyi infóm van a menetéről: a anyakönyvi kivonat "kiváltásával" kerülnek át az adatok az OEP-hez, ahol minden héten hétfőn intézik, az addig megérkezett adatokból, a kártyákat. Ha hétfőn sikerül felhívni Őket, lehet postázási címet megadni. Ha már kipostázták....nem tudom mi a gyakorlat....
5. Aville
2014. jan. 22. 13:38
Mármint szerintetek már bemehet a számért? Van már taj száma?
4. Aville
2014. jan. 22. 13:36
Az állandó címünkön nem lakik senki, az ügyf.szolgálatot nem tudom felhívni (nem veszik fel). Bemenne érte a férjem, ha tutira megkapja már a számot, de ez mennyi idő? 9-én született a kislányom.
3. szafaripók
2014. jan. 22. 13:34
mármint a kártyát:)
2. szafaripók
2014. jan. 22. 13:34
Pénteken igényelte a párom, kedden hozta a posta...:)
1. Aville
2014. jan. 22. 13:33
Újszülöttnek az OEP Bp-en mennyi idő alatt adja ki a TAJ-számot?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő alatt lehet és kb. milyen kiadással jár albérletet és munkát találni Budapesten?
- Egy 11 éves kislányt milyen helyekre vinnéd el a téli szünet alatt Budapesten?
- Mennyi idő alatt találtatok magatoknak megfelelő albérletet Budapesten?
- Újszülött baba után mennyi idő alatt küldik a GYED-et, anyaságit?
- Tud valaki olyan iskolát Budapesten, ahol 2 év alatt elvégezhető az érettségi?
- Van valaki, aki Budapesten a Lumumba utcában lakik, 1-20. sz. alatt?