Újítsunk, itt a nyár! (beszélgetés)
jó lenne de még messze van
na priviben írtam le, mert elég terjedelmes! Szerintem ha többször lelakkozod, akkor biztosan vízálló lesz és tartós, aztán csak ronggyal letörlöd és kész! :)
a csónak lakk az tuti vízálló!! szerintem! :D
És ez a dekupázs mennyire tartós? Leírnád nekem nagyobb körvonalakba, a lépéseket? :-)
jaja és ott törött csempét is találsz dögivel tutira! :DDD
ha végig gondolom a dekupázzsal jössz ki a legolcsóbban! Akkor festék, szalvéta, vagy más vékony papír anyag, plusz tapétaragsztó kell.... ja és persze a lakk
a flexibilis csemperagaszto 25 kg kb 3000 Ft. ha van valaki ismeros aki most lakasfelujit kerj tole egy fel kg-ot
:)) ez jó kérdés!
próbáld úgy csinálni hogy meglévő anyagokból dolgozz!!!
de ha semmid nincs, akkor tuti több ezerre számíthatsz... főleg hogy csempét pl szinte csak dobozostól tudsz venni, hacsak a boltos nem szán meg, és nem kapsz jó pár töröttet! :D
Ez igaz! az asztal stílusa tényleg nem elhanyagolható!!! De a mozaikozást szerintem tudod moderne, antikabbra is csinálni, az passzol minden stílushoz!
Köszi a tippeket! És mennyibe fog nekem ez fájni? :-)
vagy pl. fehérre lefested, rá repesztő, és rá fekete! Baromi jól néz ki! én már csináltam ezt a variációt! és utána lelakkozod! a lábait meg fehéren hagyod, hogy ne legyen olyan sötét! Vagy az asztal lapján csinálsz körbe egy fehér szegélyt, és csak a közepét csinálod repesztővel! akkor kevesebb repesztőt kell használnod hozzá!!
A meglévő asztal formáját és stílusát is figyelembe kell venni és az után válassz technikát.
mozaikolni sok mindenbol lehet,nem csak csempet hasznalhatsz,regi minta tanyert osszetorsz az is jo
minnel szinesebb annal szebb a vegeredmeny,hagyd a kesz csempet az nem kihivas.:)
én a törött csempékre szavazok!! abból ha több színű akár mintákat is ki tudsz rakni, vagy vm absztrakt formát! Sokkal jobban mutat, és sima fugázóval ki tudod a réseket tömíteni! vagy és barkács boltokban tuti tudnak hozzá rugalmas, időjárás álló fuga anyagot adni, ha nincs otthon!
Ezen a mozaikos dolgon én is gondolkoztam. Nagyon jó ötlet! Szerintetek, hogy lenne szebb? Törött csempékből kirakni, vagy direkt ilyen kis mozaik (hálós) csempét venni?
Szia!
Szerintem mozaikold ki a tetejét! Vagy dekupázsolni is szépeket lehet! utána egy lakkozás és kész! :D ha megunod akkor újra tudod csinálni! Lehet repesztéssel díszíteni, antikolni! Csomó variáció van, hála istennek! :DD
Mit szeretnel vele csinalni? Festd at lazurral.
Először is, van kint egy ütött-kopott fa asztalunk a kertben. Valami ötlet, hogy hogyan lehetne újítani? Férjem már bevállalta a csiszolást, de mondtam neki, hogy én szeretném kiélni a kreativitásom.
Mivel lehetne feldobni?
Ti miket "műveltek" otthon? :-)
További ajánlott fórumok: