Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Újhagymás lepény recept

Újhagymás lepény recept

Az Újhagymás lepény hozzávalói:
200 g újhagyma,
3 db tojás,
150 g tejföl,
1 bögre liszt,
150 g főtt csirke mell,
70 g keményebb sajt,
1,5 kiskanál sütőpor,
egy csipetnyi szódabikarbóna,
0,5 kiskanál só.


Az Újhagymás lepény elkészítési módja:
Vágjuk apró darabokra az újhagymát és a főtt csirkemellet, a sajtot reszeljük le. A tojást verjük fel, kézi robotgéppel és adjuk hozzá a sót, a tejfölt, a lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát, keverjük össze majd tegyük bele az apróra vágott újhagymát és a csirkemellet. Kenjünk ki egy tepsit vajjal és tegyük bele az előkészített pitét. Előmelegített sütőben 180 fokon addig süssük, ameddig kezd megpirulni, majd vegyük ki a sütőből és szórjuk rá a pitére a reszelt sajtot. Tegyük vissza sülni addig ameddig a sajt megpirul a tetején.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


Az Újhagymás lepény elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook