Újabb hibás mosógép (beszélgetés)
kifolyócső magassága nálam befolyásolta hogy elzárt, illetve nem zárta el a befolyó vizet
Olyan kampós cső ment a kád szélére és ez nem tetszett neki, alacsony volt. Magasabbra helyezve tökéletes volt
Hátha!
Forduljal a Fogyaszto vedlemi hatosaghoz "
Aha, próbáltad már? Nem? Naugye...
Üdv mindenkinek!
Mai nap folyamán vásároltam egy Gorenje mosógépet be lett szerelve és a mosógéppől egyenesen ki is folyik a víz a dobbol! Ennek mi lehet az oka?
A mi mosógépünk története is rémálom. Ahogy lejárt az egy év garancia, minden baj elő jött rajta. Ma már alig van karimája, teljesen berozsdált, a szerelő többet látta, mint engem az orvos. Mindemellett, ezt csak azért vettük, mert a régi "ablakos" volt - ezáltal több helyet foglalt a fürdőszobában néhány centivel. Elajándékoztuk egy szegény családnak.
Nagyon sajnálom, hogy már nem az a mi mosómacink, mert ez haldoklik. Kb.3év volt az amit aktívan élt.
Undorító a mai fogyasztói gyártás, nem ér egy rakás sz.rt se a termék amit megvásárolunk. A lényeg, hogy VEDD meg hamarosan újra.
Persze,igazad van.Csak általában mindig az van,hogy ők mossák kezeiket,te pedig harcoljál.Nem kevés pénzről van szó.Nem baj,ne hagyd magad.Valamelyik csak hibátlan lesz.
Én pl ezért vagyok szkeptikus az ilyen netes vásárlásokkal.Rohadt nehéz utána reklamálni.
a pénzt nem adják vissza a hétvégén,mert nem voltak nyitva csak 12ig.
:(
rendeltek nekem egy újat :( ami valószínűleg újra ugyonott lesz hibás. ilyen nincs.
engedményt nem tudják,hogy tudnak e adni,mert nem tudták elérni az illetékest.
de ha én visszahozatom a gépet,akkor alákell írni,hogy sérülésmentes és utána már nem reklamálhatok.
100 ezer ft-ért ne szépséghibásat kapjak,amit nekem kell megragasztani
a cserekészülék is hibás.
annak a lábazat takarója törött.
most várhatok még egy hetet,hogy hozzanak egy újat. már hívtam őket,de azt mondták,hogy nem tudnak mit csinálni,mert nincs benn senki,aki illetékes lenne. a futár elvitte mindkét gépet...hozassam vissza vagy várjak egy valószínűleg újabb ugyanilyen hibásmosógépre?
a használatát nembefolyásolja,de esztétikai hibás...
További ajánlott fórumok:
- Mivel érdemes a mosógépet tisztítani?
- Nektek szokott a mosógép mosópor-öblítőszer adagolója penészesedni? Mit lehet ellene tenni?
- Ecet a mosógépbe a ruhák fehérítéséért, ki mit gondol róla?
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.
- Indesit mosógépben mosott ruhámon nem érzem az öblítő illatát. Csak az öblítőprogram esetén. Hibás a gépem?
- Új mosógépem hibásan érkezett, amíg nem kapom meg a csere készüléket használhatom így?