Újabb esély a fogantatásra!?!?!?!? (beszélgetés)
5. demeeri
2010. szept. 30. 15:39
Egyetértek.Valószinűleg ez is csak egy reklámfogás.Olyan sok mindent próbálnak eladni,hogyhogy akkor egyre többen vannak a meddőségi központokban???
Ha legmodernebb erős hormon injekciók sem segétenek,vajon mit tehet egy szójakészítmény?
4. d58b988bee (válaszként erre: 1. - Kristof2003)
2008. dec. 5. 16:33
Manapság mindent eladnak valami jó kis indokkal, hogy mire jó én ezekben annyira nem hiszek.
3. 10d89b51ea (válaszként erre: 2. - 6ee0ffb012)
2008. okt. 8. 12:15
egyetértek veled.
2. 6ee0ffb012
2007. okt. 12. 14:40
Hát nem tudom! Mindjárt hozok neked egy infót a szójával kapcsolatban. Én tudom,hogy aki babát szeretne,az mindent megeszik,megiszik,amire azt mondják segít,de ha mindent el is hinnénk és valóban segítene,már 20 milliárdan élnénk a Földön...
1. kristof2003
2007. okt. 12. 12:40
Ma kaptam róla egy infót biocentrumban. Ösztrogén hatása van és segít a fogantatásban és a beágyazódásban.
Nem tudom, hogy mennyire használ, de én holnap veszek belőle és ki is próbálom.
Szojavit forte tabletta, 3000 Ft kb. A ciklus bármely napján el lehet kezdeni szedni (nekem 2x1-et ajánlott a hölgy).
Mellékhatás: Mellfezülés, de ez meg sem kottyan egy olyannak aki babára vágyik. Nem???
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Anyának lenni, avagy Nadin fogantatásától napjainkig
- Rosszindulatú daganattal műtötték a nagyimat, most kiderült újabb daganata van, van esély rá, hogy jóindulatú?