Új lakás avatására ajándék (beszélgetés)
Nekem az ablakpucolás a herót kategória :D, de csak azért, mert 2 éve nem vasalok semmit :D
Megtanultam jól teregetni... ;) és szerencsére inget nem hord... ezért max. karácsonykor kivasalok 2 inget, egyet a fiamnak, egyet neki :)
Nekem az olyanabban is van olyan, amit nem igénylek ;), de mivel rendes vagyok, ezért kapott olyan kupont is
Figyuuuu, legyél légyszi nekem is a barátom, komolyan meghívlak lakásavatóra!
A vacsin kívül az összes kuponodat fel szeretném használni, és ha már jössz, akkor rögtön mindegyikből többet is készíts! :)))))
Én amúgy ilyen kuponosat a férjemnek csináltam még anno, de mindig egy kupont akart belőle használni csak ;)
Én is inkább egy utalványnak örülnék! :)
Vagy ha nagyon akarsz valami apróságot, vigyél egy elefánt szobrocskát, hogy szerencsét hozzon neki!
Én biztosan KIKA/IKEA stb. utalványt vinnék, én sem örülnék semmilyen "csecsebecsének", full minimal a lakásunk - virágnak meg pláne nem :)
Gyertyát is szeretem én kiválasztani + mindent!!!
Így is eszembe jut az, akinek az utalványából vettem az adott dolgot, de legalább nem úgy, hogy jajjjjj mikor megy már el, hogy elrakhassam a cuccot a szekrény mélyére :D
Én semmilyen tárgynak nem örülnék. Ha csak nincs előre leegyeztetve mérete, színe, formája. Növények kaspóban ugyanez, pláne hogy nálunk csak bizonyos fajták maradnak meg. Gyertya detto, ha nem jó a színe vagy a mérete, esetleg az illata, megint inkább bukta.
Felénk lakásavató ajándéknak egyébként olyan csomagot illik vinni amiben só, kenyér és bor van.
A lakás színeivel megegyező kaspók, virágok, stb?
Látom ez a fórum sem indulhat "kedves" emberek nélkül...
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Karácsonyi ajándékötletek és készülődés
- Készítsünk együtt karácsonyi ajándékokat házilag!
- Vadonatúj, szép lakásodba befogadnál egy ajándékba kapott kiskutyát?
- Felnőttkorú testvér ajándékozná, átíratná kiskorú öccsére a tulajdonában levő lakást! Mi a teendő és mik a vonzatai?