Vadonatúj, szép lakásodba befogadnál egy ajándékba kapott kiskutyát? (beszélgetés)
dehogyis!!!!!!!!
kutya csak kertbe való
Igen, befogadnék, hiszen lehet szépen, igényesen, tisztán tartani a kutyát és a lakást is.
Persze amíg szobatiszta nem lesz, addig felborul a rend, de megéri a fáradságot.
Nekem van kutyám, aki legtöbbet a lakásban van.
Előny, ha olyan fajta, amelyiknek nem hullik a szőre.
Most te szóltál az én szívemből! :)))
El sem tudnám képzelni, hogy az én kuttyom télen kint fagyoskodjon a hidegben,vagy nyáron kint aszalódjon a forróságban, mikor én a kényelmes lakásban üldögélek. Mint már mondtam, ő is teljesértékű családtag. Gyakran fürdetjük, és bár rövid szőrű, minden nap átkefélem a kis bundáját, mert egyrészt frissíti, másrészt jól esik neki. Annyira hozzászokott, hogy minden séta után letöröljük a tappancsait, hogy belép az ajtón, leül és emeli fel a tapiját. Eszébe nem jutna befutni a szobába. Nevelés kérdése az egész. Én nem tudnék megválni tőle az biztos. Ő az én kicsi (32kg-os) babám. :))))
hát szintén zenész :)
szerintem ők tudnak emberül csak mi nem tudunk kutyául :)
tulajdonképpen szerintem másképp nem is érdemes állatot tartani. vagy így vagy sehogy. az is tény, hogy akik állatot tartanak boldogabbak és tovább élnek :)
mert lehet állatok nélkül élni csak minek? :)
mi is most építkezünk a ház félkész állapotban van de a kutya úgy jön megy mintha kötelező lenne. a lépcsőt mikor párom csinálta, a kutya ment fel rajta először :)
ha kész lesz a csili-vili új házikó, zsírúj cuccokkal, akkor is bejöhet a kutya, akkor is lesznek malacok meg majd nyúl, amit akarunk. boldogabb az életünk Velük, és nem leprásak hogy ne jöhetnének be. nem büdösek (még a nyúl sem) nem rongálnak. ha igen, akkor meg kell fürdetni és meg kell nevelni Őket! Pont! :)
félek hogy itt csak Én értem :)
tudod, Én el szoktam gondolkodni néha... hogy nem is kutya meg tengerimalac meg madár... hanem Ők a Morfi, Nudli ..stb. fel sem fogom néha hogy Ők állatok. Beszélgetek velük és tök természetes hogy Ők Velünk élnek, és családtagok. Te nem voltál még így? Nem feledkezel meg néha róla hogy Ő tulajdonképpen kutya? :)
Igen, meg Én is szeretek Vele lustizni. Olyan jó hozzábújni :)
mondjuk Én mindegyik állatommal így vagyok. Imádom Őket :))))))
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Hány fok van jelenleg a lakásodban? :)
- Átváltoztatunk! - Új ruha, új frizura, smink ajándékba!
- Manapság mennyi pénzt illik lakodalomban ajándékba adni?
- Mit vennél a gyermekednek diplomája megszerzésekor ajándékba?
- Erotikus masszázs ajándékba -vélemények?