Új hoxa. Aki már most utálja, jelentkezzen! (beszélgetés)
Azért utálod, mert hirtelen jött a hatalmas változás.
Tudod miért volt rá szükség? Van információd (rálátásod) arról, hogy milyen tankcsapdákkal jár(hat) egy jól működő weboldalba való legcsekélyebb belenyúlás, nem hogy ekkora?
Nem rontották el (nagyon :D), csak a lehető legjobb szándékkal módosították kikényszerített körülmények között.
Ráadásul önszorgalomból a nyakukba vettek – gondolom, szintén jobbító szándékkal – egy rakás új feladatot.
Igen, mert az elkattintás gyakorlatilag frissítés.
Ha a Fórumok menüpontra kattintasz, ott van olyan, hogy Válasz neked. Összes témában, gyűjtve.
Nem utálom, nem azért írok.
Én sem a számítógép és a chipek világába születtem.
9 évig voltam én is a régin.
Életünk során változunk és változtatunk. Az életben egy állandóság van, az a változás.
Nem olyan rossz ez. Napról napra könnyebb lesz.
Meg kell szoknunk az új munkahelyünket, az autónkat, a cipőnket, táskánkat, stb.
Azt gondolom nem ér annyit, hogy ezért bárki is törölje magát.
A lényege a funkciója ugyan az. Lehet értékes infókhoz jutni, kérdéseket feltenni, tájékozódni, tapasztalatot cserélni.
És még valami: Hoxa folyamatosan jelezte, hogy változás lesz, figyelembe vette a javaslatokat, kéréseket. Nem sűrűn írtam neki, de pár perc múlva jóindulatúan, segítve válaszolt. Hallatlan nagy munkával és türelemmel dolgozik(nak), hogy nekünk legyen ez a platform. Ami ingyenes.
Lányok, Fiúk! Mutassatok még egy ilyen portált. Komolyan!
Fent vannak ugyanazok a menüpontok, ami a régiben fent volt... arra kattintasz és máris használhatod.
Ami a neved alatt van, az volt régen bal oldalon. Minden más stimmel, ugyanolyan.
NEKEM NEM JÖN BE:((
Áttekinthetetlen, idegen...nincs időm órákat itt lenni és ismerkedni, kár volt az újítás!!
Napok óta keresem, hogy a manóban tudok jeleket küldeni, de még mindig nem találtam meg ;)
Baccccki, levezényeltem két cég teljes GDPR kompatibilissá tételét, de ez kifogott rajtam ;o))
Ne bántsátok, már megkérdezte, ami érdekelte a másik fórumban. Én értem, hogy első felindultságban nehéz elfogadni, ha valami megváltozik.
Én is ideges vagyok, mikor átrendezik a sorokat az Auchanban és semmit sem találok. De ha továbbra is ott akarok vásárolni, akkor megkeresem újra, mi hol van. Legközelebb már a leggyakoribb dolgokat tudom, hogy hova tették. Párszor még elbizonytalanodom, de aztán lassanként mindent megtalálok. Eltelik pár hét és már nem is emlékszem, hogy régebben máshogy voltak a dolgok. Ez lesz itt is, legalábbis annak, aki itt akar lenni. Aki nem, az elmegy. De hát senkit sem tartóztatunk erőszakkal, az új adatvédelmi törvények szerint nem is tehetnénk :DDDDDD
azt nem értem,akinek nem tetszik,miért fórumozik,
nyilván sokat dolgoztak rajta hogy ilyen legyen,
egy kis változatosság nem árt néha,
megigérték ,megcsinálták! hogy egyszerűbb legyen jelküldés,
inkább megkellene köszönni a munkájukat,mint pfujjogni,
köszönöm,
További ajánlott fórumok:
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Abbahagytam egy okj-s képzést, és most jelentkeznék egy másikra. Szerintetek a második is ingyenes lehet?
- Megszakadt a kapcsolatom egy pasival, de most jelentkezett...
- Új háziorvoshoz jelentkeztem de most meggondoltam magam, a régi látja?
- Ha megnyitok egy oldalt Pl: Hoxa és kéri hogy jelentkezzek be és rákattintok kiírja hogy eddig kik jelentkeztek be. Mit tegyek?
- Gyesen vagyok, megszűnt a munkahelyem. Mikor kell jelentkeznem a Munkaügyi központba? Gyes után vagy már most?