"Ügyfélbolt" avagy a normális napi örület... (beszélgetés)
Nap ügyfele:
Rendelés után:
Én:-akciósan az ügyfeleknek lenne egy gyöngy fülbevaló, édvizi gyönggyel arany foglalatban ennyi..és ennyi...szeretné hogy hozzá adjam a megrendeléséhez?
Ügyfél:- egy vagy több gyöngy? Mert ha csak egy akkor nem kell..tudja úgy ki vannak tágulva a lukaim, valami kell amivel takargatni tudom öket...
Én nem kaptam levegöt a röhögéstöl.
Nap ügyfele:
Rendelés után:
Én: kedves Kék úr figyelmébe ajánlanám hogy nagyon szép ékszer szettünk van, nyaklánc és karkötö..blablaba igazán szép ajándék a kedves feleségnek/partnernek.
Kék úr:- Hát abban biztos vagyok, hogy szép de mivel katolikkus papp vagyok, nem nagyon tudom "használni" :))))
Én: (alig kaptam levegöt a röhögéstöl):- ö..hmm..nem gond, férfi karóránk is van akciós:))
Nem panaszkodunk :)
Amiből túl sok van, ott érdemes azért átgondolni, mivel a beszer forrás nagyjából ugyanaz, csak árban lehet egymás alá menni, az pedig nekünk eladóknak kevésbé jó ugye...
A leírás alapján fluoreszkál...és nem foszforeszkál.
(A fluoreszkálás abban áll, hogy egyes hideg testek fotonokat nyelnek el, amelyeket utána nagyobb frekvenciájú, tehát kisebb enegriájú fény formájában kisugároznak. Az elnyelt fény lehet akár az ibolyán túli tartományban is, de a kisugározott már látható tartomány. Az elnyelt és kisugárzott fény energiakülönbsége magában az anyagban jelentkezhet molekuláris elfordulásként, rezgésként vagy hőként is. )<--------extra neked:)))