Úgy gondolom, kiváló kifogás a pajzsmirigy akulműködés a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
9. mando1
2023. jún. 27. 13:25
Sziasztok!
Nekem már nincs pajzsmirigyem. 3 éve kivették a bal, most 3 hete a jobb lebenyt is.Az első műtét után feljött 15 kg. Hiába sportoltam, semmi.
Most zajlik még a gyógyszerbeállítás, tuti alulműködik. Tartok tőle, ismét feljön pár kg, ami nem hiányzik.
Megválogatom mit és mennyit eszem, nagyon nehéz, folyton éhes vagyok.
Minden tanácsot szivesen fogadok.
8. Hold3
2023. jún. 27. 11:10
Magam jelentős túlsúllyal rendelkezem.Sokat kinlódok már azzal is, hogy ne hízzak Tovább.Valóban alul működik a pajzsmirigyem, de szedek rá gyógyszert.Ettől sem fogytam le.Az mondják 80%-ban a kaj, 20%-ban a mozgás segít.Vagyis kevesebbet kéne ennem.Nem könnyű.Irigylem aki erősebb jellem és kordába tudja tartani az étvágyát.Minden tanácsot elfogadok.
7. Dil Emma
2023. jún. 27. 09:29
Kifogás csak annak, aki nem próbál meg életmódváltani mellette. Pl. nekem kifogás volt eddig.
Nem rég voltam dokinál. Teljes vérkép -> minden rendben. Tehát elvileg semmi akadálya nem lenne annak, hogy ledobjam a sertésjelmezt. Csak normálisabb kajákat kellene enni meg többet kéne mozogni. Mindössze ennyi. :-D
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Sz123)
2023. jún. 23. 18:34
Ó, arra már rég rájöttem, de hiába.
5. Sz123
2023. jún. 22. 14:43
Aztán majd rájössz, hogy nem kifogás, hanem magyarázat...
4. Myra
2023. jún. 22. 12:10
Igyál sok galaj teát és egyél sok zöldséget.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 94a06e9696)
2023. jún. 22. 11:54
Köszi, tavaly lement egy tízes, de még hiányzik sok.
Na majd most.🙂
2. 94a06e9696
2023. jún. 22. 10:43
Tényleg jó kifogás, bár nekem is az van, nem is kicsit, és picit sem vagyok kövér, sőt... Szóval hajrá :D
2023. jún. 22. 10:43
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Fogyókúra pajzsmirigy-alulműködéssel
- PCO, IR, pajzsmirigy működési zavarok - győzzük le az akadályokat!
- Szerintetek pajzsmirigy alulműködésre jó a jódtabletta?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Fogyás pajzsmirigy Hashimoto Thyreoiditis mellett