Tv -t szeretnék venni. Milyen az amelyik TV és monitor is egyben? (tudásbázis)
Sleek jókat mond. Habár szűkítem a kört, abban a méretben nem túl sok TV van. talán egy előnye van a monitor tv-knek hogy az átlag 2 év garancia helyett 3 év van. Ha a samsung mellett döntesz akkor ott csak úgy kapod meg a 3 évet ha beregisztrálod a készüléket a gyártó honlapján. Ezekről el szoktak feledkezni néha a kereskedők.
De pl LG-ben Philips-ben nagy duzzogva samsungban is gondolkozhatsz. ezek ugyanis azok a gyártók akik kicsiben is gyártanak tv-t illetve monitor tv-t. persze ott van még az orion, vortex, gaba stb de az nagyon gagyi...
Nekem nem tetszenek ezek a mindenes dolgok mert ált az nem jó egyikre sem. Én ezt tapasztaltam.
Ha monitort szeretnél akkor Dell ha tv akkor Lg ,Sony esetleg Panasonic.
Monitorként én egy Dell p2414h t használok nagyon ritkán nézek rajta tv t mert hiába full hd nem olyan színe mint egy igazi tv nek.
jól tudod. fű de imádtam mikor azokat kellett elcsomagolni a vevőnek :D
jajaja, neki teljesen jó lesz. nekem vannak túlontúl nagy igényeim..
Úgy tudom a boltokban vannak kiállított modellek amik be vannak kapcsolva, gondolom pont ezért, hogy az ember megnézhesse milyen .
Szerintem 1szó mint száz, a kérdező felvetésére reagálva, kijelenthetjük, hogy nyugottan használhatja a tv/montort tv-ként ennyi :) Semmit se kell tennie beüzemeli mint bármien más rendes tv-t.
Hááát. nem akarlak összezavarni de nem feltétlenül :D
A D390-es szériából a 24D390-be jobb a panel mint a 22-esé.
és az sokkal jobb betekintési szöggel bír
A jelenlegi Tv-m 56 cm. átmérőjű,,, csak elromlott a távirányítója és hiába vettem " Univerzális"" távirányítót, egyszerűen nem tudtam beállitani a kódót,hogy normálisan működne.
Ezt néztem: SAMSUNG LT 22D390EW -- ez monitor is
most akciósan 42.900
Amelyik csak Tv Samsung H5000 54 cm-es 49.900.-
Azon csodálkozom,hogy amelyik csak Tv... akkor mégis drágább?
"LCD vagy a LED " a kettő ugyanaz.. könyörgöm... :D
vagyiiis amit led-nek mondanak (ami csupán a háttérfényt jelöli) az minden esetben LCD. régen volt a LED előtt hidegkatódcső (CCFL) de az is csak a háttérvilágítás az is ugyanúgy LCD...
Én ezt nem tudom, mert LCD tévénk még most sincs. Azaz csak a CRT tévét tudom a CRT-hez hasonlítani. Bármennyit fogyasszon is, a villanyszámlát havonta fizetem, egy új tévét pedig egy összegben kellene megvenni, mert nem vagyok hitelképes.
A szegénység önmagát generálja, ez már régi megállapításom. Mint ahogy ha nem telik jó fogsorra, emésztési problémáid lesznek, a rendes rágás hiánya miatt. Hiányos és/vagy randa fogakkal meg semmiképp sem kapsz jobb munkát...
További ajánlott fórumok:
- Érdemes-e olyan tűzhelyet venni, amelyiknek világítás van a sütőterében?
- Hol tudnék használtan max pár ezer forintért monitort venni?
- Milyen törölközőt érdemes venni, amelyik van olyan jó, mint a régebbiek?
- Létezik olyan telefon amelyik a kezdeményező hívását is fel tudja venni?
- Milyen rumeszencet lehet venni, amelyik még jó is?
- Valamelyik külföldi aukciós oldalon, tudok újonnan Clarks gyermekcipőt venni?