Turos puliszka recept
45 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
1500 kcal
0.15 gramm
0.25 gramm
50 dkg kukoricaliszt,1 liter forro viz,25 dkg juhturo
A Turos puliszka elkészítési módja:
A mar fovo vizbe lassan beleszorom a lisztet,es hagyom foni mersekelt langon 20 percig,ezutan pedig elkezdem kevergetni a tuzrol leveve amig ossze nem all,akkor ismet visszateszem es nagy langon egyet szusszan es mar lehet is kiboritani a lapitora.Egy nagy labas aljat kikenem zsirral es megszorom turoval,majd cernaval vagok egy centi vastag szeleteket a puliszkabol es kezdem a retegezest puliszka turo-puliszka turo,a tetejere pedig aki szereti raonthet egy deci tejfolet is .Fedo alatt meg 15 percig mersekelt tuzon tartom ,es mar kesz is .Tavasszal zoldhagymaval nagyon finom tud lenni.JO ETVAGYAT HOZZA!!!!!!!!!!!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: eni28, 2008. aug. 12. 13:28
A turos puliszka elkészítési módja és hozzávalói.