Csőben sült szűzpecsenye recept

50 dkg szűzpecsenye
1 ek.olaj
50 dkg fehér káposzta
30 dkg sárgarépa
10 dkg krémsajt
2,5 dl tejszín
só, bors
A Csőben sült szűzpecsenye elkészítési módja:
A húst szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A káposztát és a sárgarépát,vékony csíkokra vágjuk sózzuk és állni hagyjuk. Forró olajon elősütjük a húst, félretesszük és pecsenyelevében megpároljuk a répás káposztát. Apránként kevés vizet adva hozzá. Kikent sütőtálba tesszük a zöldséget, ráfektetjük a hússzeleteket és leöntjük az előzőleg összekevert tejszínes krémsajttal. Közepes tűznél Kb.20-30 percig lefedve, majd fedetlenül átsütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: andland, 2008. aug. 6. 20:23
A csőben sült szűzpecsenye elkészítési módja és hozzávalói.