Túrópuffancs recept


25 dkg túró
3 tojás
2 cs vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
6 púpozott evőkanál liszt
1 kávéskanál szódabikarbóna
csipet só
A Túrópuffancs elkészítési módja:
A túrót áttörjük,beleütjük a tojást,hozzáadjuk a vaníliás cukrot,reszelt citromhéjat,lisztet,szódabikarbónát,egy csipet sót és jól összekeverjük.Egy óra hosszat pihentetjük,majd forró olajba mártott evőkanállal 3-4 darabot forró,bő olajba szaggatunk és aranysárgára sütjük.Frissen porcukorral megszórva tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: tnde, 2009. okt. 29. 14:20
A túrópuffancs elkészítési módja és hozzávalói.