Tunézia-Djerba szigetén milyen fakultatív programra érdemes elmenni? (tudásbázis)
Hú én meg csak azt várom h lassan egy hete már itthon vagyunk és mostmár biztos enyhül a szívfájdalmam.... de akkor még várhatok...
Mi is csak azért mentünk Szahara túrára mert 1napos volt, többre mi sem akartunk mert tavaly Görögo-ban sok fakultatív kiránduláson vettünk részt és alig maradt időnk élvezni a tengert, napsütést és a pihenést. most nem akartunk ebbe a hibába esni.
Hát, tudom, hogy mit érzel:( Én a mai napig érzem, pedig nem most voltam. Bármikor szívesen visszamennék:))
Mi nem voltunk a Szaharában, mert sajnos csak 1 hétre mentünk, és csak 3 napos túra volt. De, majd legközelebb, mert tudom, hogy még el kell mennem Djerbára.
köszike, de már megjöttem a nyaralásból. sajnos. előtte nézegettem fórumokat, és nem hittem el h tényleg létezik a nyaralás utáni depresszió, de mélyen benne vagyok. a körülöttem levők is észreveszik, h valami van velem...
meghasad a szívem ha visszanézem a képeket és videokat... ha nem kötne ide semmi (család) eladnám a házat és odaköltöznék.
Programokról annyit, h voltunk a Szaharában és bazároztunk. mindkettő nagy élmény, senkinek nem javaslom h kihagyja. Nagyon sokat gondolkodtam, h menjünk-e Szahara-túrára, főképp az ára miatt, de végülis úgy döntöttem, h nem számít mennyibe kerül, mert felejthetetlen élmény!! a tudat, hogy a Szaharában vagy, és az a homok... akár a selyempor.. csak a motoron utánunk jövő "bazárosok" voltak kissé illúziórombolóak.
Szia!
Nem tudom, hogy aktuális-e a kérdés?
Én lassan 3 éve voltam Djerbán, azóta is mennék vissza!
Amit nem érdemes kihagyni szerintem, a Flamingó-szigetre kalózhajóval a túra! Az valami felejthetetlen! Igazából, más fak.programon nem volta, de ahol mi voltunk közel volt a város, taxival bementünk, megnéztük a bazárt és sok más érdekes dolgot! Ha, van még kérdésed szívesen válaszolok, ha tudok:)
További ajánlott fórumok:
- Jelentkezett valaki a Swift Fogyasztás Programra?
- Szükségem lenne a java programra, de szerintem nem biztonságos, ilyenkor mit lehet tenni?
- Milyen programra menjünk a Szerelmemmel?
- Bele lehet tenni olyan ruhadarabot is a szárítógépbe (természetesen kímélő programra), aminek a címkéjén szerepel a tiltás?
- "Munka és család együtt: Távmunka" -jelentekezett valaki erre a képzés-munka programra?
- Jelentkezett valaki a BioTech Testcsere Programra?