Túl drága a bébiétel ahhoz, hogy kidobjuk a maradékot... (beszélgetés)
Még jó, hogy léteznek nálam okosabb emberek is. :)))
Kipróbálom a bio izéket. :D
Köszönöm neked is!
Amúgy a krumpli nem székletfogó??
Szerintem a bolti kaja sem jobb az otthoninál :)
Nem hiszem, hogy abba csak bió zöldség gyümölcs kerül.
Ott van pl. a banános...
:) Felbontás után a csíraszám robbanásszerűen növekszik bennük. Ilyen ételek esetében az a legjobb, ha egyből elfogyasztják őket a magas nedvességtartalmukra való tekintettel. Ha mégsem, akkor egyből vissza a hűtőbe és másnap megenni. ;)
Még egy tipp: muffinokat is nyakonönthettek vele, vagy a "folyadékos" felébe belekeveritek.
leginkább a répaféléktől kell tartani, mert azok raktározzák el a vegyszereket, meg a cékla pl.
De hogy káros lenne a saját kaja, azt erős túlzásnak tartom.
Szerintem készítsd el magad neki! Nem nagy meló és biztos több vitamin marad benne, mint az x hónapja elkészített kajában.
A maradékot (ha gyümölcsös) pl. palacsintába rakhatnád magatoknak darált dióvala elkeverve.
5 hónapos kisbabámat most kezdtem szoktatni a pépekhez, de sajnos még nem eszik annyit, hogy egy egész üveggel elfogyjon. Mit csináljak a maradékkal?? Túl drága ahhoz, hogy mindig kidobáljam.. Receptek, tippek, ötletek??!!
Jó forumozást!!!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek meg kell várni, hogy a baba betöltse 4. hónapot a bébiételek elkezdése elött?
- Lehet fogyni bébiétellel, ha csak azt eszed?
- Létezik olyan gyümölcsös bébiétel ami nincsen tele rizzsel meg minden mással? Szóval csak a gyümölcs?
- Nem szeretek maradékot enni. Az ételt frissen, vagy sehogy....
- Szoptatás után minden esetben fejjem ki a maradékot?
- Szombaton készítettem gulyáslevest. Ma (kedden) a maradékot még lefagyaszthatom?