Tudtok valami hatásos permetszert kullancsok ellen? Az udvarunk tele van kullanccsal. (tudásbázis)
7. e32d76b828
2011. nov. 25. 15:06
ez gáz...
tudod ue mert feltételezem...a madarak is cipelik...
néköm is meggyűlt a bajom velük,ha van okosság vésem én is
6. Magdi8
2011. ápr. 27. 21:44
A kutyából ma 8 db kullancsot szedtünk ki. Vettünk neki kullancsriasztót, de jó lenne az udvarból kiirtani őket. Az állatkereskedésben mondták, hogy van valami permetszer. Az a baj, hogy a mi udvarunk hiába gondozott, a szomszéd kertjében térdig ér a gaz, onnan jönnek.
5. b4c06bc553
2011. ápr. 27. 20:38
Ráadásul nem tudom, hogy olvastad-e, de minden negyedik kullancs fertőzött!
Szóval valamit nem ártana központilag tenniük!
4. b4c06bc553
2011. ápr. 27. 20:36
Szokták mondani, hogy a polibé tabletta, meg a fokhagyma...
Aktív kirándulók vagyunk, mondhatom, hogy mindent kipróbáltunk - semmi nem használ már ennyi kullancs ellen! :(
3. Borsi :-)
2011. ápr. 27. 20:25
Permetszert sajnos nem tudok,de a borsmenta illóolajat állítólag nem szeretik.Mi azt szoktunk a gyerekek cipőjére cseppenteni.
2. b4c06bc553
2011. ápr. 27. 20:23
Ami hatásos lenne, azt betiltották! Nem baj, így is tudják a magyar kiírtani! :(
Amit a kutyákra, macskákra teszek, az sem ér sokat, mert attól függetlenül minden nap többet találok bennük - ja és magamon is. :(
1. Magdi8
2011. ápr. 27. 20:21
Tudtok valami hatásos permetszert kullancsok ellen? Az udvarunk tele van kullanccsal.
További ajánlott fórumok:
- A kullancsok ellen ti hogyan védekeztek?
- Hogyan tarthatnám távol magamtól és a kertemtől a kullancsokat?
- Polybé tabletta szedése kullancsok ellen! - tapasztalatot, véleményeket kérnék
- A kullancsot eltávolítottam... lehet így baj?
- A kullancsot fejjel együtt eltávolítottuk, ám megduzzadt a "seb". Van-e valami gyors kezelés rá?
- Mivel védekeztek a kullancsok ellen?