Tudtok olyat ajánlani ami felpuhítja a bőrt, krém vagy olaj, fütyire? (tudásbázis)
5. Beni15
2011. aug. 25. 11:41
Tudom, csak gondoltam esetleg lehetne erre valami más megoldás mint a doki.Hát akkor nincs mit tennem , bejelentem.
4. 1675f7fe54 (válaszként erre: 3. - Beni15)
2011. aug. 25. 11:37
Szépen megfogod a gyereked kezét, és elviszed a dokihoz. Ha ordít akkor ordít.Neked pedig ilyenkor meg kell keményitened a szived, mert az ő érdeke.
3. Beni15
2011. aug. 25. 11:35
Tavaly voltam kisfiammal sebészeten akkor hátrarántották neki és tisztították. azóta nemtudok neki hozzáérni.Ő törölközik is.Most lesz 5 éves, ha a dokit megemlíttem neki már órdit. Egyedül vagyok vele, nemtudok mit csinállni.Valakinek valami ötlete?előre is köszönöm válaszotokat
2. 1675f7fe54
2011. aug. 25. 11:33
:DD nem.
1. Beni15
2011. aug. 25. 11:33
Tudtok olyat ajánlani ami felpuhítja a bőrt, krém vagy olaj, fütyire?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan oldalt mondani, ami kifejezetten barátkereső, és nem társkereső? Olyat ahol lakóhely szerint lehet barátkozni?
- Erős menstruációra tudtok más hormonmentes gyógyszert, mint az Exacyl? Lehetőleg olyat, amit háziorvos is felírhat?
- Szeretnék babanaplót venni, olyat amibe bele lehet tenni mindent pl.:első kis cipő, ruha, zokni, stb. Tudtok ilyenről, ha igen hol?
- Fekete szemhéjfesték! Tudtok nekem mondani olyat, amelyik tényleg fekete?
- Az aszalt datolya a gyengém, de nem találok olyat, ami nincs utólag megcukrozva. Ti tudtok ilyet?
- Igazán finom téli kovászos uborka receptre lenne szükségem. Olyat keresek, ami finom savanykás lesz! Tudtok ilyen receptet?