Tudtok olyan izzadásgátlót, amitől száraz marad a hónalj? (tudásbázis)
A reklámozott cuccok tele vannak minden szeméttel, amitől csak bajod lehet.
Én is nagyon izzadós vagyok, és az alapján veszem a ruhákat, hogy mennyire fog látszódni rajta, ha izzadok. Jó ideje natur és bio termékeket használok, szóval próbáltam párat. Alverde deojaival kezdtem, de nekem az illatuk túl mesterséges volt, aztán jöttek a fújos deok, amik higiénikusak. Először a Biola (magyar biocsalád), de leheletnyit fogta vissza csak az izzadást. A szódabikarbónás megoldást is próbáltam, kb semmi hatása. :D Jelenleg egy másik magyar biocsalád termékét használom (már a 3. flakonnal), szintén sprays, és azt mondom, hogy egész jó, de persze ettől is izzadok.
Én illatok miatt sose aggódtam, mert nincs szaga annak, amit izzadok, csak a mennyiségét szerettem volna csökkenteni. Most azt mondom, hogy ez a "kisebbségben levőknek" (komolyan ez a neve, az erősen izzadósaknak lett kitalálva) nevű dezodor tetszik a legjobban. Talán nem akkora foltokat izzadok, de tudni kell, hogy a bio deokat pl nyáron pl pár óránként használni kell, de én még most is napi 2x fújom.
szódabikarbóna+keményítő+kókuszolaj+illóolaj (pl. teafa).
A szagot nem mindig veszi el 100 %-osan, de száraz marad a hónalj. Nekem bevált és teljesen öko.
Én ma vettem ilyet:
Kipróbáltam, eddig pozitív a tapasztalatom vele. Én is erősen izzadok, nagyon idegesítő, mikor 5 perc alatt hatalmas foltok vannak a hónaljamnál,pláne hogy nemsokára megyek vissza dolgozni. Nem hiszem, hogy ez ne lenne ciki, nekem az. :(
Az legyen az életben a legnagyobb problémád,hogy foltos a pólód. Izzadni kell és annak bizony nyoma van.Én is nagyon izzadós vagyok,de már eljutottam oda,hogy magasról teszek rá,hogy látszik.Akinek nem tetszik ne nézze.Én se foglalkozok más ilyen jellegű dolgával. Engem is zavar,de úgysem tudok mit tenni ellene.Tömény alumíniumot használni(solutio antisudorica) meg akar a fene,én legalábbis nem.
Ha egy dezodortól száraz marad a hónalj,az már régen rossz.Begyulladhatnak a mirigyek stb.
Szaga ne legyen,az fontosabb. A foltok meg megszáradnak.
Igazabol nem; aminek ki kell jonnie, az jojjon ki!
Errol a borgyagyaszok tudnanak regenyeket irni.
Én egy időben ezt használtam, bevált de ésszel kell alkalmazni mert nagyon szárítja a bőrt.
Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland
szerintem sincs
:(
pláne olyan nem, amiben aluminium sincs!
További ajánlott fórumok:
- Extra száraz, berepedezett kézbőrre tudtok ajánlani valamit?
- Tudtok valami egészségesebb izzadásgátlót mondani, ami nem tartalmaz alumíniumot?
- Erős száraz köhögésem van.Tudtok valamit ajánlani a gyógyszereken kívül?
- Szolihoz vagy napozáshoz milyen krémet tudtok ajánlani, amitől nem égek le, de barnít is? Nagyon fehér vagyok!
- Milyen okokat tudtok a terhességen kívül, amitől nem jön meg?
- Milyen izzadásgátlót tudtok ajánlani? F/20