Tudtok az Isztrián-elsősorban Rovinjban szállást-apartmant ajánlani megfizethető áron és jó minőségben? (beszélgetős fórum)
Barátnőm is szeptember közepére van kiírva.:))
szegény-már most hatalmas a pocakja-
Nehéz lehet a kánikulában-az utolsó hetekben.
Szió!
Merre voltatok,és milyen volt?
Szia Ancsa!
Na, ide is bekotyogok neked. :) Bár, most nézem, milyen rég írtad, tán még nem késő. vagy majd a babával jövőre. :)
Ezt nézd meg, mi itt voltunk kerek 15 éve az ex-férjemmel, itt fogant meg a gyönyörű nagyfiam, Ádám. :)))) Ha igazi pihenésre és kikapcsolódásra vágytok édes-kettesben, ezt nagyon tudom ajánlani. Gyönyörű hely!!! A szálloda közvetlenül a parton van, hisz egy pici szigetről van szó. sőt, még medence is volt ott. Körbe lehet sétálni a szigetet, át lehet hajókázni Rovinjba, vannak járatok. És Olaszországba is indítottak hajóutat akkor, de mi nem mentünk, mert én nem hagytam volna ott a tengerpartot semmiért! Imádok napozni, és vízpartmániás vagyok! Nagyon romantikus hely. Igaz, hogy sziklás, de az a szakasz az olyan. Azóta talán már felújították a szállodát, amikor beértünk a szobába, nem voltunk elragadtatva, de ahogy kimentünk az erkélyre, az a látvány lenyűgöző volt!!!!!!! És a vihar, azt elmondani nem lehet, milyen gyönyörű volt, ahogy a távolban villámlott, valahol az olasz partoknál.
Rovinj-nyal szemben, a Szent Katarina sziget! ja, és nem volt drága egyáltalán.
Szia!
Mi tavaly Pulában nyaraltunk a Villaggio Horizontban.
Nem túl drága közel van a tengerhez(pár méter csak)és nagyon nyugodt.
mi nagyon jól éreztük ott magunkat.Gyönyörű környék.
Sziasztok!
Az Isztrián, elsősorban (de nem kizárólag) Rovinjba tervezzük a nyaralásunkat a férjemmel július 18-25 közt, de nem nagyon találtam árban-minőségben nekünk megfelelő szállást.
Nincsenek nagy igényeink: legyen kulturált, tiszta, közel a tengerhez, pici főzősarokkal, hűtővel és ne kerüljön 100 ezer Ft-ba...
Akinek van esetleg kiadó apartmanja, vagy járt már itt, van személyes tapasztalata és szívesen megosztaná velem, azt nagyon megköszönném.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan iszonyú nagy igény a biztos és megfizethető lakhatás, hogy sokaknak csak álom lehet?
- Ducik, 54-es mérettől felfelé, hol kaptok magatoknak ruhát megfizethető áron?
- Tud valaki káros anyagoktól mentes (és megfizethető árú) sampont?
- Tud valaki Érden egy jó nőgyógyászt aki megfizethető is?
- Jó és megfizethető szemceruzát keresek!Javaslatok?
- A ricinuson kívül mi az, amitől gyorsabban nő a haj és megfizethető?