Tudtok ajánlani nem túl drága, krémes állagú tusfürdőt? (beszélgetés)
Kedves Kérdező!
Csam neked megnéztem nálunk mi a helyzet a Lorin termékkel a coop boltban.
1 fajta 1 L női tusfürdő (599ft) és 1 fajta 1 L habfürdő kapható (ennek nem találtam) nálunk.
DM 15 000 alatt 490-ért szállít bárhova, 15 000 felett ingyenes. Rossmann szintén ingyenes 15 000 felett, alatta nem tudom mennyi.
490-ért nem fordulok meg se kocsival, se busszal a DM-ből én sem.
Érdekes, nekem a Lorin tusfürdő jól bevált, nem kell utána testápoló.
A másik ilyen a Nivea tusfürdő.
Nem muszáj, hogy ingyenes legyen, mert a legolcsóbb házhozszállítással dolgoznak: 499 Ft.
Szoktam rendelni náluk, mert ennyi pénzbőlnem járom meg a várost.
Ebből is látszik mennyire nem vagyunk egyformák. 🤷♀️
Régebben mindig ilyen olcsó tusfürdőket vettem kézmosásra utántölteni mert gazdaságosabb mint egy kisebb utántöltő.
Csak sajnos szétszedi a kezem.
Moat a Jar moaógatószerrel vagyok úgy, hogy a sensitív átlátszó, az aloaverás szétszedi a kezem, a gránátalmás és a kamillás nem.
Ifjú titán koromban a kukáig se mentem ki 20kg smink nélkül, ma meg max akkor sminkelek, (azt is max annyira, hogy alapozó és a felső pilláimat megpingálom.) ha elhagyom a falut.
Egyszerűen már nem bírom a sminket. Ha a szememet rendesen kifestem spirállal, kihúzom szemcerúzával és tussal kb 1-2 óra és szép fokozatosan elkezd fájni a szemem. Smink cuccokban is a közép drága kategóriát használom.
Nálam is elég egy 250 ml-es egy hónapra, vagy akár hosszabban is.
Sohasem jársz a városban, ahol van Rossmann? Ismerősöd sincs, aki esetleg hozna neked dolgokat? A drogériákban azért olcsóbban lehet vásárolni és nagyobb a választék, mint a Coopban. Az ő saját márkás termékeik sem rosszak, nem is drágák, különösen, ha ha utántöltőt veszel.
Én azért nem veszek Dove-t, niveát, stb., mert lanolin van benne. Erre allergiás vagyok, ráadásul 5 keresztes a fokozatom vagy mim, azaz ha hozzáér a bőrömhöz, akkor kb. 1 percen belül iszonyatos vörös dudorok jönnek ki rajtam és elsebesednek.
A lanolin mintát pillanatok alatt le kellett venni a hátamról, amikor allergia vizsgálaton voltam.
A palmolivée-ben még nem jöttem rá, hogy mi üt ki. Ott lehet, hogy az illat anyag más vagy nem tudom.
Sajnos nem vizsgáltak mindenre, így azért vannak olyan allergének, amiről nem tudok.
A lorinban nincs ilyen és, mint kiderült a cienben sincs olyan, ami irritálná a bőrömet és jellemzően az olcsó tusfürdőkből kihagynak sok mindent, így az allergéneket.
Egyébként és a babáknak valótól is kiütéses leszek. Az ultra, stb. szenzitívektől hetekig szenvedek.
Szerintem nem az ár a lényeg a kozmetikumokban, hanem ki kell tapasztalni, hogy mi a megfelelő
Ja, és eszembe jutott még az is, hogy én csak átlátszó vagy fehér tusfürdőt tudok használni a színezékek miatt, mert a kékre, zöldre, feketére, barnára, sárgára, pirosra allergiás vagyok, illetve ezek keverékére is. Hát ez van, ilyen bénának is kell lennie, mint én vagyok.
Mindig mondom a férjemnek, hogy olcsó nő vagyok, mert sem drága tisztálkodószereket, sem drága parfümöt, sem drága kozmetikumot nem tudok használni.;)
Igen, ebben egyet értek sok terméknél a nevet fizeted meg.
De... Azért és bocsánat, de eg, lorin nem hiába csak 300ft míg egy dove 700-1100.
Amúgy persze megértelek, én épp a fordított verzió vagyok, én a gagyitól pöttyösödök meg vakarózok elsősorban, de volt már rá precedens, hogy számomra ismeretlen de amúgy nem a legolcsóbbat hozta nővérem Németországból.
Úgy felborított mindent,hogy a nőgyógyásznál kötöttem ki..
Nem vagyunk egyformák 🤷♀️
Én speciel se az Avon se az Oriflame termékeit nem bírom.
További ajánlott fórumok:
- Melyik tusfürdőt szereted a legjobban?:-)
- Pikkelysömörre milyen tusfürdőt lehet használni?
- Tud valaki bio tusfürdőt, habfürdőt ajánlani? A viszonylag olcsóbb kategóriából.
- Parfümöt keresek és tusfürdőt
- Tudnátok ajánlani valami jó tusfürdőt és testápolót?
- Tudtok ajánlani valami finom és gyors krémes sütit?