Tudtok ajánlani jó gyerekbőrgyógyász Szombathelyen? (tudásbázis)
Bocsánat, csak megnyomtam a gombot.
Írtam Privát üzenetet neki, és visszaírt, neki hogyan vált be.Elmondta, hogy folyamatosan kente 2 hétig, semmi nem látszott, de két hét után kezdett múlni, 3. hétre eltűnt. Gondoltam, teszek egy próbát, és nekünk is működött, de ugyanígy, és nem úgy mint a szteroidos, hogy egyből, hanem nekünk is 2-3 hét kellett hozzá, de megérte a türelmet. Azóta nem jött vissza az ekcéma. Már 11 hónapos a fiam.Ha van még kérdésed, írj privit.
Szia!
Az én fiam is ekcémás volt, 2 hónaposan kezdődött.Az egész arcára kiterjedt, a füle mögött is váladékozott.
Az orvos azt mondta, ilyen súlyos ekcémát már régen látott. Szteroidos krémet írt fel, azt mondta, itt nincs más lehetőség.Bekentem, gyönyörűen elmúlt 1 nap alatt, de 1-2 nap múlva visszatért. megint bekentem, megint elmúlt, majdvisszatért. Én is kétségbeesetten keresgéltem a neten, mert láttam, hogy ez nem vezet eredményre. Egy oldalon találtam egy hölgy ajánlását ez az EXXema repair. Irtam
További ajánlott fórumok:
- Magán reumatológust keresek Győrben vagy Szombathelyen. Tudtok ebben segíteni?
- Tudnátok gyermekorvost ajánlani Kőszeg, Szombathely környékén?
- Tudna valaki megbízható csontkovácsot, kiropraktőrt ajánlani Szombathelyen?
- Tudtok ajánlani tánctanárt Szombathelyen?
- Mit tudtok a szombathelyi Herman Ottó Szakiskoláról?
- Tudtok ajánlani inzulinrezisztenciában jártas orvost Szombathelyen, Sopronban vagy a környéken?