Tudtok ajánlani árban efogadható, hatásos immunerősítőt? (tudásbázis)
szia!
köszi a kimerítő választ :)! ki fogom próbálni valamelyiket. mi most béres cseppet szedünk, de már nem sok van belőle. ha elfogy veszek majd ilyen grapefruitot, lehetőleg a nem keserűt, hogy a 3 éves lányom is megigya :).
ti csak télen szeditek? ennél is úgy van, hogy valamennyi ideig szedni kell, mire elkezd védeni, mint a béres cseppnél, hogy 6 hét szedés után hatásos csak?
Szia!
Itt van előttem a doboz, úgy hogy pontosan tudom mondani. Többféle is van.
Az egyik az, ami nem keserű és nem tartalmaz alkoholt. Ennek a neve: CitroFort csepp. Ezt ált. gyerekeknek ajánlják. 20 mg, 3x15 csepp kell belőle felnőtteknek, én a gyerekeknek 10 cseppet adok. Ennek az ára (ahol én vettem) 1.890 Ft.
A másik, ami nem keserű, de alkoholos, én ezt szedem - Echinacea grapefruit cseppek. Ebben van echinácia is, ami jó az influenza megelőzésére. Ez 30 ml, 2x10 csepp kell belőle felnőtteknek. Nálunk 1.190 Ft.
A harmadik, ami keserű és igazából nem ajánlom senkinek a rossz íze miatt (a férjem ezt is megissza teába, ő bírja) - Citro csepp a neve. 30 ml 1.880 Ft, 2-3x10 csepp kell belőle felnőtteknek.
Mi tavaly egész télen ezt szedtük C-vitaminnal együtt. Nem nagyon voltunk betegek. A pici ovis fiam egyszer volt beteg, de csak 2 napig volt magas láza, aztán mintha elvágták volna. A 4. osztályos fiam egyáltalán nem volt beteg, a férjem sem. Én a tél vége felé lettem kicsit náthásabb, torokfájósabb. Szóval egészen jól kihúztuk a telet, remélem, ez sem lesz rosszabb.
Bocs a hosszú hozzászólásért :)
Csak tapasztalatból mondtam, nem bántásból. :)
A természetes dolgokon felül, kívül hatásosabbat nem nagyon fogsz találni...
köszönöm a tanácsot... tisztában vagyok a sok zöldség, gyümölcs, természetes vitamin és hasonló dologgal.
ezen felül keresek.
de igazán köszönöm az észrevételt!
A többieknek is. Utánanézek mindegyiknek.
Mi grapefruit cseppet szedünk, C-vitamint, multivitamint és fehér teát iszunk. Egyébként a Béres cseppet is nagyon ajánlják, de én jobbnak tartom a grapefruit cseppet.
A dr. nő most írta fel a gyerekeknek a Ribomunyl port, ezt kell rendszeresen szedniük. Ez kifejezetten a "kiújuló légúti fertőzések megelőzésére" szolgál. Van felnőttek való is. Hogy használ-e, azt majd megmondom jövő tavasszal :)
sziasztok!
itt a rossz idő, ilyenkor egyfolytában beteg vagyok. Általában c vitamint szedtem, de semmit nem használt. tud valaki jó és elfogadható árú immunerősítőt?
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a Lyme-kór hatásos gyógyításáról?
- Tudtok hatásos házi praktikát a lakásban lévő legyek ellen?
- Nem tudtok valami egyszerű, de hatásos módszert mitesszerek ellen?
- Nem tudtok valami hatásos módszert a hajnövekedés serkentésére?
- Tudtok valami hatásos szert, tapaszt, stb horkolás ellen?
- Herpeszre tudtok valami otthon elkészíthető gyors, hatásos kencét?