Tudnátok nekem jó fodrászt ajánlani Debrecenben? (beszélgetés)
Szia!
Nagyon szépen köszönöm neked is!:-) Megnéztem az iwiw-en, tetszenek a munkái. Mostmár bajban vagyok, hogy kihez menjek.:-)
SZia!
Én a Sámsoni útra járok egy fodrász csajhoz, nagyon jól dolgozik. Pusztai Henrietta, keress ré iwiwen, vannak fent képek is a frizurákról. Nekem a menthetetlen vörös hajamból (padlizsán) nagyon szép szőke melirt csinált, azt esküvői frizumat is ő fogja csinálni. Ha érdekel, adok tel. számot. Nem olcsó, de nagyon jó, sokan járnak hozzá!
Szia!
Igen, azt hiszem tudom hol van, a Meki mellett abban az új építésű házban?
Szívesen elmennék hozzá, próba szerencse, hátha ő lesz az igazi.:-)
Tudnál nekem egy nevet és tel. számot írni priviben? Esetleg egy körülbelüli árat?:-)
Előre is köszönöm szépen a kedvességed!
Szia Lili!
Én éppen délután megyek a fodrászomhoz, aki a Füredi úton dolgozik az Elit szépségszalonban.....ismered a helyet?
Fiatal, dinamikus csajszi és én eddig mindig meg voltam vele elégedve.......remélem nem amostani lesz a kivétel? :-)
Nekem rövid (lassan félhosszú) a hajam és állítólag azt szereti jobban vágni, de simán kinézem belőle, hogy a hosszú hajból is ki tudja hozni a maximumot!
Hm????
Olyan embert keresnék, aki jól dolgozik és nem túl drága. Egyszerűen nem találok olyan fodrászt, akihez visszajárnék, mert olyan jól levágta volna a hajam. Hooszú hajam van.
Köszi előre is.:-)
További ajánlott fórumok:
- Miskolciak! Tudnátok mesterfodraszt ajánlani nekem?
- Ajánlanátok nekem olyan nőgyógyászt Debrecenben, aki kifejezetten meddőséggel foglalkozik?
- Tudtok Hajdúszoboszlón vagy Debrecenben fodrászt aki szép, és nem drága esküvői frizurát készit?
- Tudnátok nekem jó gyakorlati oktatót ajánlani Debrecenben az Orbán Autósiskolánál? Illetve azt is megmondanátok, hogy milyen autón oktat?
- Tudna valaki ajánlani Debrecenben egy nem túl drágán dolgozó és megbízható fodrászt?
- Tudtok ajánlani Debrecenben olyan fodrászt, aki ért a festéshez és nem dolgozik drágán?