Tudnátok írni tapasztalatokat budapesti bababarát kórházakról? (beszélgetés)
A szent imre sztem meg minden csak nem bababarát:(
Én tavaly szültem és szülé sután pár órával már hozták ia a babát hiába mondtam hogy még fáradt vagyok....éjszakára meg ha be akartam adni húzták a szájukat. De jövöre okosabb leszek nem hagyom magam és egyágyas szobát kérek:)
Én is a Péterfyben szültem de csupa jót tudok mondani, bár alapítványi szobában voltam ami 5ezerbe kerül naponta. Az orvosom is szuper volt, pedig nem választottam orvost és a szülésznő is lelkiismeretesen végezte a munkáját.
Most a második babót várom és ugyanazt az orvost és szülésznőt választottam :) Remélem hasonlóan jó és könnyű szülés lesz, mint az első volt.
Én a Péterfyről csak jót mondhatok...ráadásul ez a kórház az EDA oktató kórháza és ha jól tudom, csak itt ingyenes ez az érzéstelenítés.
Bár Szent Imre hivatalosan nem bababarát szerintem sok szempontból jobb mint a bababarát címmel rendelkezők. Legfőképp arra értem ezt, hogy a látogatók nem jöhetnek be a szobába. Én nagyon meg voltam elégedve. Tiszta, 2 szobához van egy fürdő ami amikor én szültem májusban teljesen elég volt, bár tény, hogy nem volt "full ház". A csecsemősök szerintem 1-2 kivétellel nagyon kedves és segítőkészek a takarítónő és a szülésznő tanoncok úgy szintén. Inkább azt írom, ami nem volt teljesen ok, mert az kevesebb: a kaja elég rapszódikus, volt nagyon jó és ehetetlen, a szobatársammal azon röhögtünk, hogy minden reggel kenyérvéget kaptunk, próbáltuk kitalálni, vajon hova tünhetett a köztes rész. A máik dolog, ami kicsit nekem fárasztó volt, hogy reggel 6-kor indult az élet jöttek sorban a védőnő, csecsemős, lázmérés, anyakönyvvezető, fotós, vizit, prof. vizit meg mit tudom én még kik.
De a lényeg, hogy összességében egy nagyon jó szülés és "kórházélménnyel" jöttem el onnan! Persze mindenkinek más a fontos...
Szia!
Péterffyben szültem,de nincsenek jó élményeim.Ide nem írom le hogy miért is priviben elmondom!
Péterfyben szültem. Tökéletes volt. Igaz én alapítványi szobában voltam, egyágyasban, fürdővel, tv-vel...
Baba végig bent volt velem, de ha akartam leadhattam.
Tökéletes kórház, az orvosok és a szülésznők is azok. :)
Igazi bababarát! És anyabarát is, ami nagyon fontos.
A szülőszoba is nagyon szép.
Kedves Fórumozók!
Nem ismerek sok kismamát, pláne nem Budapesten. Szeretnék olyan kórházat választani a szüléshez, ami bababarát, de az anyával is emberségesen bánnak! Előre is köszönöm a leírt tapasztalatokat.
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- Hol vannak bababarát / gyermekbarát nyaralóhelyek a Balatonnál?
- Hol vannak bababarát, lassan mélyülő vízű strandok a Balatonnál?