Tudna valaki segíteni pdf file szerkesztésében? (tudásbázis)
szervusztok.
tudnátok nekem segiteni?,:hogyan lehet a youtuberól elküldeni egy dalt valakinek,
köszönöm a választ
Megtaláltam a nekem valót: olyan program amibe bele lehet rajzolni, írni stb. És nem csak konvertálni!
Szuper egyszerű és ingyenes:
Hát jól van, addig utánanéztem, még ezek a GPL-es céleszközök szóba jöhetnek, de nem próbáltam őket:
OpenOffice kiegészítő PDF importáláshoz, tehát elvileg beimportálod megváltoztatod, és aztán kiexportálod(ez alapból benne van) PDF-be.
Talán ez is erre való, de csak ha az openoffice nem vált be.
nyilván pdf kell neki, ha szerződés...
de az az idióta, aki elküld egy pdf-et egy usernek, hogy na akkor szerkeszd át :) bírom az ilyet :)
"Az ingyenes szerkesztőkkel vigyázz"
Ezért ajánlottam a Gimp-et, mert mert az GPL-es licensz, és egyszerű megoldást nyújthat a problémára. Persze csak ha nem követelmény hogy a kimenet is PDF legyen.
Kérd el az eredeti word fájlt. Egy otthoni felhasználónak természetes, hogy nincs a gépén Adobe Acrobat, mivel hogy k... drága szoftver.
Az ingyenes szerkesztőkkel vigyázz, mert egy csomószor belecsempésznek valami logót vagy feliratot a kész műbe, mikor elmented, szóval jól nézd át, hogy nem csinált-e valami ilyet. Mondjuk ezt a Foxitot nem ismerem, lehet, hogy ez nem csinálja.
Foxit PDF editor....ingyenes, netről letölthető!!!
Google a barátunk.... :))))
További ajánlott fórumok:
- Olyan fénykép szerkesztő programot szeretnék, hogy tudjak a képre írni! Tudtok segíteni? Egyszerű és könnyen kezelhető legyen.
- Blogspot weboldal szerkesztésben tudna valaki segíteni?
- Pdf szerkesztésben nagyon járatos egyént keresek. Nem szerkeszthető, mégis azt szeretném, tudnátok segíteni?
- Tudna valaki segíteni nekem? Cd-n vannak képek, és szeretnék alá zenét szerkeszteni? Hogyan tudom megoldani? Kezdő vagyok ezen a téren.
- Elektronikus kérdőív szerkesztésben tudna valaki segíteni?
- Google kérdőív szerkesztésében tudna valaki segíteni?