Tudja valaki, mi annak a játékkutyának a neve, ami beszél és ha megfogod a kezét mondja, hogy kéz...stb? (tudásbázis)
Sziasztok.
A legkisebb lányomnak van ilyen kutyusa, azzal fekszik és kel.
Én az interneten vettem neki egész jó áron. Van egy csomó webáruház. Ott is érdemes böngészni. Sokszor szállítási díjjal olcsóbb, mintha a boltban veszed.
Sziasztok!
Mi karácsonykor vetünk egyet a kisfiamnak a Corában. Akkor ott volt a legolcsóbb (6000Ft). Most nem tudom, hogy milyen áron mozog, de mi úgy találtuk meg a legolcsóbb helyet, hogy interneten van egy olyan oldal: www.globalplaza.hu, ahol összehasonlítják az árakat, hol a legolcsóbb. Szerintem ott érdemes megnézni a legolcsóbb helyet.
Lizabella, neked pedig azt üzenem, hogy a kutyus hátán, az elemtartónál van egy ragasztószalag-féle, ami azért van rajta, hogy amíg a boltban van, ne merítsék le az elemet. Ha ezt eltávolítod, akkor már végigmondja a mondókákat, énekeket és mindent.
Egyébként tényleg egy nagyon aranyos játék. Az én Kristófom is szereti.
Sziasztok!
T....an láttam 4000-ért pár hete.Nagyon édesek:)
Én karácsonykor akartam venni, De észre vettem,hogy nem mondja végig a dalt.Az egyik lábán mond egy kis dalt és az nem volt jól programozva és nem mondta végig.Szerintem ez elég gáz!!De lehet,hogy ez csak egy széria volt.Mondjuk voltam Cora,guliver,tecsó...stb és sehol nem volt jó...
Akinek van annak normálisan működik????
Szia!
Center játékbolt majdnem 9000.
Köszi meg fogjuk nézni és legalább mostmár tudom mit keresek :-)
Szép napot
Szia Tücsi!
Hát nem olcsó.Kb. 8 000Ft bevásárló központokba, de próbáld megnézni pl.teszveszen, vaterán, hátha olcsóbbat találsz:)
valószinű,hogy azaz,tegnap láttam egy kisfiúnál,olyan aranyos kiskutya,van a mancsain irva,hogy kéz láb stb és beszél meg énekel.
Hol lehet oylat venni és menniybe kerül
????
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Azt mondják a reggeli fontos. Te mit reggeliztél ma?
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik 2010.májusában mondják ki a boldogító igent, ide! Beszélgessünk
- Samsung Galaxy S2 telefonunk ha csörög, egy női automata hang angolul bemondja a számot miközben én beszélnék, hogy lehet kikapcsolni?