Tudja valaki mennyibe kerül egy sima egyszerű Polgári esküvő, és mennyi a várakozási idő? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Még kérdeznék valamit. A párom elvált, de nem találja a válásról szóló papírt. Enélkül kérhetünk időpontot?
nekünk25éve volt akkor 1000ft és 4hónap várakozás
jó drága azóta....
Így meg pláne sok boldogságot kívánok!:))
Akkor is, ha még csak terv!
köszi!
de az az igazság még csak terv,de két héten belül beszeretnénk jelenteni.igaz nem lenne sürgős,és nem is akartam még egyszer férjhez menni,de ennyi szeretettett sosem kaptam még az életemben...
ha "megköveztek is"tegnap volt egy hosszú,ocsmány válásomnak végre vége(1,5évig tartott)de...
Nem hiszem, hogy te vagy az egyedüli kivétel. De, odaírtam, hogy majdnem mindenki:)
Én viszont szerettem volna szép fehér ruhában férjhez menni, de most nem így alakultak a dolgok:(
sziasztok!
nagyon,nagyon köszi mindenkinek a válaszát!
nagyon aranyosak vagytok,és látom mást is érdekel!
kb.ilyen válaszokra számitottam,árban is.mondjuk meglepő,hogy minden cécó nélkül van ahol ingyenes is.hát mi sem szeretnénk semmi extrát,sőt csak 2 tanut,mert azt nem lehet kihagyni a "buliból"...
egyedül egyet szeretnék fényképeket,a második exemmel egy sem volt sem ott,sem a valós életben a 14év alatt...(lehet,hogy már akkor sejtettem,hogy ez halálra van itélve!)
azért sem szeretnénk semmit,mert ugy érzem ez csak most ránk tartozik,de a kötelék kell,mert igy érezzük,hogy igazán egymáshoz tartozunk.meg mind a kettőnk két kapcsolaton túl van már,és a nagy felhajtás sem tartotta össze egyiket sem,ha a szeretett már kihalt...igaz nem vagyunk fiatalok,szóval ha valakinek az első esküvője ,és fiatal is megértem a nagy esküvőt.én is igy valahogy voltam a 2.-nál is...
ja!interneten jöttünk össze,majd nem egy éve,8hónapja élünk együtt.szóval ránk igaz,hogy van internet szerelem!
Na látod?:)
Szerintem az elsőt majdnem mindenki ilyennek képzeli, nem pedig olyannak, mint amilyen nekem lesz. Mindegy,majd egyszer sort kerítünk egy igazi szép esküvőre és lagzira!:)
Szia!
Ha az önkormányzat hivatalos helyiségében kötitek, akkor ingyenes. Ha ettől eltérő helyszínen, akkor fizetni kell. A várakozási idő 30 nap, de kérelemre el lehet tőle tekinteni.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerül egy sima polgári esküvő? Illetve mennyivel előtte kell bejelentkezni?
- Meg kell indokolni az esküvői időpont módosítást vagy egyszerűen csak kéri az ember?
- Egyszerű esküvő
- Polgári esküvő egyszerűen
- Létezik még a 30 napos várakozási idő az esküvő előtt?
- Milyen egy egyszerű polgári esküvő Veszprémben?