Tudja valaki, hogy újratelepítés után vajon miért nincs hang a laptopon? (tudásbázis)
Legalább a laptop tipusát irnád le, hamár a hangkártyáét nem tudod!
Innen szép nyerni/találgatni :)
Köszi! Odáig jutottam,hogy be kellene állítanom egy korábbi időpontot,de hiába nyomkodom,nem csinál semmit csak a mai dátumon marad mindig.???
Nem engedi,hogy átállítsam!
Start menünél jobb oldali oszlopban a 3. menü a súgó és támogatás,megnyitod, ott alulról a 2. menüre kattintasz, a problémamegoldásra. Ott is vannak menük, és a módosítások visszavonása rendszer-visszaállítási szolgáltatással menüre kattints. Ha rákattintasz, kijön középre sok lehetőség és ott a Rendszer-visszaállító varázsló futtatása szövegre kattints. Utána bejön a varázsló és az elsőn hagyd a jelölést, hogy visszaállítod egy korábbi időpontra. Továbbmész és bejelölöd a naptáron azt a napot, amikor még jó volt a hang.
Én régen nem így csináltam, de ez is jó erre. Semmi nem tűnik el a gépről, minden marad a régiben, csak lesz hangod és a csak a gép agya áll vissza oda, ahogyan az az adott napon volt.
Remélem, érthető volt, meg sikerül is megoldani a problémád!
Köszi a választ mindenkinek!:)
Mkjudit, én sajna nem tudok segíteni:( De hátha a többiek tudnak:)
kérdés, hogy milyen op. rendszert tet(et)tél rá, és milyen a hangkártyád pontosan?
(Én is ezzel szenvedtem sokáig...)
A vezérlőpultot megtaláltam, de a rendszert már nem:DDD
Majd megmondom a páromnak, hogy mi a baj:)
attól hogy van cd, attól még nem biztos hogy az ismerősöd aki telepítette nem felejtett el valamit róla telepíteni :D
azért írtam le alább hogy hova kattintva tudod megnézni hogy mi hiányzik, hogy lássad ez-e a baja. (nem kínai, csak sorban arra kell kattintani amiket leírtam:P)
Van telepítő cd, ezért is nem értem, hogy most miért nincs hang!?
Te biztos ügyesebb vagy, mint én.
További ajánlott fórumok:
- Ha valaki törölteti a regisztrációját, vajon meg tudja állni, hogy ne jöjjön vissza?
- Tudja valaki, hogy vajon ki lehet az a két leszázalékoló orvos, akit letartóztattak Egerben?
- Tudja valaki, hogy a szotyi vajon hízlal?
- Tegnap este és ma reggel folyásszerű vérzésem volt, a dokim csak kedden rendel, elutazott! Tudjátok vajon mitől lehet és várhatok-e keddig?
- Segítséget szeretnék kérni TÁBLAGÉP újratelepítéséhez!
- Tudja valaki mi a funkciója a laptopon az a kis nyilás amire az van ráirva dummy card?