Tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni azt a dokumentumot, amelyben a rendőrségi COVID űrlapokhoz szükséges hivatkozási szám van? (tudásbázis)
4. CsakKérdezek (válaszként erre: 3. - Andi6020)
2020. nov. 10. 10:30
Köszi mert az ORFK információs vonaláról elküldtek, hogy fogalmuk sincs.
Mondjuk a helyi NNK-sok annyira nem szimpatikusak, de lehet többet tudnak, mintha a helyi rendőrséget hívom fel következő körben.
Egyszerűen felbosszant. Bezzeg azt 100 híroldal hozta le, hogy a Szíjjártó család (gondolom nem helikopterrel), de kirepülhetett a karanténból rögtön a negatív teszt után.
3. andi6020
2020. nov. 10. 10:28
pontosabban Járási Hivatal népegészségügyi osztály
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - CsakKérdezek)
2020. nov. 10. 10:26
A területileg illetékes ÁNTSZ-t hívnám fel.
Legalábbis én mindent velük beszéltem le telefonon, és a negatív teszteket is nekik küldtem.
1. CsakKérdezek
2020. nov. 10. 09:43
Sziasztok!
Szeretném feltölteni a két negatív eredményemet. Viszont a rendőrségtől semmi dokumentumot nem kaptam. Csak telefonon hívtak. A 1818-as szám sem tudott segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni?
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Szerintetek zavar egy férfit, ha a párja a rendőrségen van tucatnyi férfi között, tőle távol?
- Ti mit tennétek ha a párod dokumentumai közt két idegen női képet találnátok?
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?