Tudja valaki, hogy a Józsefvárosi kínai piac még létezik? (tudásbázis)
Szia!
Találni igen, jó vásárlást!
Sziasztok! :)
Azt szeretném kérdezni, hogy a Sárkány Centerben lehet "nem eredeti" Converse, Adidas stb. cuccokat is találni? Vidéki ismerőseim érdeklődtek iránta, és ha lenne, akkor elmennék és beszerezném nekik, amit kérnek.
Előre is köszi a segítséget :)
Ui. Esetleg még annyi, hogy hogy a legegyszerűbb tömegközlekedéssel eljutni oda a Nyugatitól?
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék hogy ebben a Sárkány centerben vannak-e kimondottan márkás ruhák, táskák, cipők, kiegészítők.. Vagy hogy ezen a téren mennyire éri meg benézni??
Sziasztok!
Ma voltunk a Sárkány Centerben. Hogy ez mekkora nagy egy hely. Alig bírtuk bejárni, így is csak a felét tudtuk megnézni. Sokmindent tudtam venni, aránylag olcsón, és ha többet veszel, akkor olcsóbban is adják, és lehet alkudni, elég jól. Pl. 3600 forintos iskolatáskát odaadott a kínai 3000-ért és nagyon jó minőség, szerintem butikáron 8-9 ezret ér. Én egész nap el tudtam volna ott mászkálni és próbálgatni, vásárolni:)))
A párom, a fiam és az anyósom "kikészültek idegileg" :D:D a mászkálásban, úgyhogy nem tudtam kiélni a shoppingolási hajlamomat rendesen. Én visszamentem egy soron háromszor is, de a kedves mama már szemforgatva nézett rám és a fiúk is dünnyögtek, hogy meddig kell még menni.. így aztán kb. két óra alatt a nagyját megnéztük. Szerintem ide nekem kell elmennem egyik reggel és estig nyugodtan elshoppingolgatni, ide nem szabad fiúkat és mamákat vinni:)) nem bírják a strapát.:D Mondam a páromnak, hogyha meg akar szabadulni tőlem egy teljes napra, akkor tömje meg a pénztárcámat, rakjon ki itt reggel és estig ne is jöjjön értem:))
Szóval jó hely, köszönöm még egyszer a tippet!
Az az egész terület a MÁV szégyene. :(
A Sárkánycenterben viszont nem nagyon tudtam alkudni. Lehet, olyan alkalmazottba botlottam, aki nem merte megváltoztatni a főnök által megszabott árat.
A szandek a bazarasra evek ota megvan, csak senki nem meri meglepni. Tul sok az erdek es ellenerdek. Pedig addig a kornyek rehabilitacioja nem valosulhat meg, amig az ott van. A Jozsefvarosi Palyaudvart evek ota bezartak, a MAV nem tudja eladni. Melyik befektetonek kellene ilyen szomszeddal? Onnan is csak szethordtak a kabeleket a tesok, lassan talan a vagonyokat is felszedik. Bar lehet, hogy nem, az mar nehez, meg a vegen megizzadnanak. :-))
Sarkanycenter szerintem is jo. "Egy negszasz. Akar harom ezresert?" :DD
Létezik,de az már inkább bűnözők terepe:-((Ha nem akarod, hogy kiraboljanak,ne menj oda!Az Ázsia center rettentő drága,vetekszik a butikárakkal.Érthető:sok a rezsijük.
Én a Sárkány Centert ajánlom a Gyömrői úton.Nincs zsúfoltság mert nagy a tér,ólcsó,és minden van.
Persze akinek tetszik az menjen ez csak a saját egyéni véleményem.
Szerintem megkérdezem a pesti barátomat mindjárt hogy megvan e még. :)
A jozsóra szerintem ne menj... én voltam már, és hát soha többet az biztos...
Nemhiszem hogy felszámolták volna.
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja a Józsefvárosi piac címét?
- Működik rendesen most a Józsefvárosi kínai piac?
- Tudja valaki, hogy a józsefvárosi piac meddig van nyitva ma?
- A budapesti józsefvárosi nagypiac létezik vagy teljesen megszűnt?
- Budapest Józsefvárosi piac pontos cimét tudja valaki?
- Most szombaton (09.10) tudja valaki mitől meddig lesz nyitva a Józsefvárosi piac?