Tudja valaki, hogy a DVSC ma esti BL mérkőzését hol lehet élőben megnézni a neten? (tudásbázis)
Nagyon szurkoltam nekik.
Évek óta egyedül ezt a hazai klubbot tartom alkalmasnak nemzetközi szereplésre. A Bordeaux elleni visszavágójuk óta.
Azóta megérett a csapat. Itt a bizonyíték, 8 év alatt sikerült feljutni a legerőssebbek közé.
Mindegy, hogy kik lesznek a csoportban - persze azért kíváncsi vagyok.
Ma kiderül...
néhány percenkent bejott
köszünom még egyszer
Köszönöm
Mindenképpen kipróbálom
tehát
BEírod Google-be, hogy SopCAst letöltést. Keresel egy letöltőoldalt, ami éppen megtetszik, és letöltöd
onnan már egyszerű, csak lementi a gépedre, az asztalra, és elindítod, nem kell jelszót meg nevet beírni, és ott lesz egy lista ott kiválasztod a sportot, és ugye akkor a digitv t kiválasztod amin menni fog. De úgy lesz kiírva hogy Levszki Szófia - Debrecen és rákattintasz, és ha jó a vétel beadja egy idő után
nem a legjobb a minősége, de legalább látod.
Légy szíves segíts ebben!
Mi ez?
Mit kell letölteni?
csak a digi tv adja élőben
az pedig sajnos nincsen
háromnegyed 9
De úgy látom nem adják sehol. Én sopcast-on szoktam nézni azokat a meccseket, amiket nem közvetítenek. Csak le kell tölteni a programot, és ott mutatja melyik meccseket adják valahol, és ott megnézheted.
További ajánlott fórumok:
- Ráckevén mit érdemes megnézni?
- Fel lehet-e tölteni képet a Facebookra úgy, hogy ha egy ismerős megosztja, azt idegen ne tudja megnézni?
- Nem tudja valaki, hol lehetne megnézni a Barátok közt legújabb részeit online?
- Tudja valaki, hogy a Murder kiállítást lehet-e szép kártyával megnézni?
- Ha van köztetek Békési és tudja hogy hol lehetne megnézni hogy régen hogy nézett ki Békés és leírná nekem azt nagyon szépen megköszönném.
- Hol tudom élőben megnézni a Cersanit-tól a Wenga nevű csempét?