Tudja valaki? Adobe reader (tudásbázis)
Canon MP190es, szerintem valamit azért lehet én is elnyomhattam ,ezért hozzájárukhattam a meghülyüléséhez:-))))
Mert nyomtam 5 mpercig a törlés gombot, aztán minden oké lett....:-)))
Jelentem, hogy elvileg nem fogyott ki a patron, hanem tegnap valami volt a nyomtatóval, mer nem engedett nyomtatni, illetve kiírta hogy üres a fekete patron, amit elvileg nem is jelezhetne, mivel az utántöltött patron tintaszintjét nem mutatja a gép.
De ma próbáltam nyomtatni,átállítottam szürke nyomtatásra a nyomtatót, és kinyomtatta a pirosat is feketén,Köszönöm a segítségeteket!
asszem az lesz! most egy új srác volt a pult mögött, eddig nem volt ilyen gondunk az utántültéssel!
Asszem borítok mindent, és holnap este jövök beszámolni, legyetek itt és segítsetek nekem:-))))
akkor ott valami gubanc lehet tényleg... Azt nem hinném, hogy 2 hét alatt beszáradt volna, lehet, hogy inkább túl sűrű volt...
Vidd vissza és borítsd rájuk az asztalt ;)
Lehet, hogy fel van töltve a patron, de nem mindegy, hogy milyen minőségben nyomtatsz. Minél jobban annál több tinta fogy el, és annál hamarabb ürül ki a patron is.
Ha meg fotóminőségre van állítva akkor még több tinta fog elfogyni rövid időn belül.
Egyszerű az egész. Nem kell színes patronnak lennie, hogy akármilyen dokumentumot ki tudj nyomtatni. Ha színes szövegek is vannak benne abból sincsen gond, mert az attól függően, hogy mennyire sötét szín annyira szürkén nyomtatja ki.
Itt most ugye pirosról van szó, ami ugye pl. egy sötétzöldhöz képest világosabb, így világosabb szürke lesz a nyomtatásnál is.
Ergo, ha színes rész van benne és csak fekete tintád van attól nem fogja a színes részt kihagyni, csupán csak halványabb és szürke lesz.
áttettem én is wordba, de úgy meg össze vissza rakta a sorokat,az igazság az hogy csak holnap tudom kipróbálni a nyomtatást, mert a gyerekek már alszanak, és elég hangos a nyomtatónk, csak próbálom adig kiötölni hogyan tudom ezt megoldani, mert volt már úgy hogy a színes részt nem nyomtatta ki.
várjatok megpróbálom mégis!
Én csak úgy tudtam módosítani ebben a programban, hogy átalakítottam word-be és utána vissza ebbe. Azután. De lehet, hogy én vagyok a béna hozzá :DD
De ha kifogyott a patron, akkor állítsd át nem színes nyomtatásra és kinyomtatja feketén.
mégse hülye vagyok
világosabb lesz
mindjárt megnézem
biztos?
mert próbáltam átmásolni word bw de ott a pirossal jelölt részt nem tette át
Ismeri valaki az Adobe reader programot?
Azt szeretném megtudni, hogy ebben a programban lévő dolgot szeretnék kinyomtatni, de a piros betűt átszeretném feketére változtatni, mert nincs színes patronom:-(
Át lehet valahogyan változtatni?
További ajánlott fórumok:
- Nem tudja valaki, idén hol tartják a Cannes-i Filmfesztivált? :D
- Adobe Reader! Hogyan lehet több dokumentumot egybe rakni, és hogyan tudom úgy vetíteni, mintha Power Point lenne?
- Hogyan tudok az Adobe Reader programba dokumentumokat beilleszteni?
- Tudja valaki az APEH postacímét, ahova az adóbevallást kell küldeni?
- Adobe Readerrel kapcsolatban segítség kellene
- Adob reader-ben van egy 270 oldalas szövegem, átmásoltam world-be, de marad az elrendezése. Segítene valaki?