Adobe Reader! Hogyan lehet több dokumentumot egybe rakni, és hogyan tudom úgy vetíteni, mintha Power Point lenne? (tudásbázis kérdés)
A képszerkesztő program használatát én úgy gondoltam,hogy képmetszővel "lefényképezi" azt az oldalt az adobe-ból,amelyik kell neki és utána amit elmentett képet,azt szerkesztheti másik képszerkesztővel.
De én nem tudtam,hogy van olyan program,ami konvertálja a pdf-file-okat.
Na de akkor csak jól írtam,csak nem az jött le belőle,amit akartam :P
jajj rájöttem,hogy hol néztem el
sorrrrrry :)
:D:D:D
Hát komolyan,lehet,hogy én értettem félre,de én azt hittem,hogy csak sima képekről van szó,azért nem voltam képben,hogy miért ne lenne jó hozzá a képszerkesztő :D Ha pdf-ben van,akkor már a helyzet. Csak abból gondoltam,hogy nem,mivel azt írta,hogy abba akarja rakni :D
De azt jó tudni,hogy a GIMP olvas pdf-et :) Ilyen programot már régen kerestem :)
az Adobe Reader pdf-olvasó
nem tudom melyik képszerkesztőt akarod használni és azt sem tudom melyik olvassa a pdf-file-okat (illetve konvertálja [importálja]) GIMP csinálja és értelem szerűen vágni meg mindenfélét lehet vele. és ha a képeid megvannak, akkor onnét azzal fűzöd össze amivel akarod
én openoffice-szal akarnám (ha muszáj lenne, de nem)
onnantól pedig 1 oldal van egy képen azt csinálsz vele amit akarsz.
na most már asszem én is ki tudom nyomtatni a tb-naptár második oldalakat :D:P:P
Hát sajnos nem tudom,hogy akkor onnan hogyan lehetne kimásolni a szöveget.
Esetleg annyit tudsz tenni,hogy a képről csak a szöveg része kellene,akkor a Képmetsző nevű programmal ki tudod másolni csak azt a részt,vagy bármilyen más képszerekesztővel is. Ezeket utána be tudod illeszteni Power Pointba. Bár ha sok kép van,akkor ez elég macerás.
hát képeken van szöveg, a szöveg kijelölhető, de mégsem másolható...
esetleg ha erre ajánlatok valami megoldást, az is szuper lenne
Vagy esetleg átmásolhatod a szöveget power pointba.
Egyébként word dokumentumról van szó?
Én úgy csinálnám, hogy a Print Screen gombbal és a Painttel elkészítenék x darab képfájlt (.jpg), de ez sokoldalas dokumentumok esetén komoly meló lehet.
A végén a sok képfájlomból PowerPointtal csinálnék prezentációt.
és hogy tudom fényképekbe rakni?
nagyon nem értek az adobe-hez
Én is úgy tudom, hogy sima ingyenes Adobe Readerrel elég korlátozottak a lehetőségeid (olvasás, szöveg kimásolása, és nagyjából kész).
Egy pdf szerkesztéséhez már Adobe Acrobat kell - fizetős, drága szoftver -, a prezentáció készítéséhez pedig szintén, vagy Acrobat Pro 9.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tennétek ha a párod dokumentumai közt két idegen női képet találnátok?
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?
- EXCEL-ben jártasak, segítsetek!A nyomtatóm egy adott dokumentum egy adott sorát nem hajlandó kinyomtatni. Miért?
- Tud valaki segíteni formázott dokumentummal kapcsolatosan?
- Hogyan kell megnézni egy dokumentumnál, hogy hány karakteres?
- Hogyan tudok az Adobe Reader programba dokumentumokat beilleszteni?