Tud valaki valami jó romantikus csajos film címet? (tudásbázis)
Bármelyik online filmnézés oldalon rengeteg ilyen film van (kategoruzálva), de én már jártm úgy is, hogy youtube-ról egy filmet letöltöttem, utána számtalan hasonló témájú, hangulatú filmet ajánlott fel.
A 70-es években láttam a Griffin és Phonix (lehet ,nem jól írom) című filmet,akkor még Peter Falk volt a férfi főszereplő, ezt a változatot nem találtam, de az új feldolgozás is jó. Én akkoriban még moziban láttam, hosszú ideig hatása alatt voltam.
Salò, or the 120 Days of Sodom, Eden Lake, Grotesque, Saw, Pchilosophy of a knife, Nekromantik, Martyrs
Bocs.:)
Séta a múltba, P.S. I love you, Buszkeség és balitélet, Fogadom, Bárcsak, Titanik, Pillangó hatás, Emlékezz rám, Édes november, Ha igaz volna, Távkapcs, Love story, Tristan és Izolda, A sors útjai, Csillagpor, Barátság extrákkal.
Szenvedélyek viharában
(régi klasszikus a) Love story
Hölgyek levendulában
Az angol beteg
Anna Karenina
A szerető
Ausztrália
Francia csók
Az ártatlanság kora
Ui.:Az 'egyszerűen bonyolult1 tényleg klassz és az 'Üvöltő szelek' is tökéletes.
Nem tudom, hogy valójában sírni, vagy nevetni szeretnél azon a romantikus filmen, de én az előzőt
már hanyagolom.
Az utóbbira viszont ragyogó megoldás az Egyszerűen
bonyolult.
Meryl Streep és Alec Baldwin ragyogó játéka a történet mellé, számomra feledhetetlen.
A szív hídjai is ragyogó film.A féltékenység, Üzenet a palackban, A pálya csúcsán,etc.
Ezt kb. 2 hete néztem meg. Szuper:)
A ház a tónál is jó.
Csapás a múltból? Szerintem vicces, romantikus, stb.:)))
Edmond, Mercedes, Hayde;
Aztán a Római vakációóóóóóóóóóóó G. P-vel!!!!
Hölgyválasz! R. G-rel;
IIgen igen! A szerelmünk lapjai!!!
Kb 6szor láttam és 6szor zokogtam a végén!!:)))
További ajánlott fórumok:
- Kedvenc romantikus filmem
- Melyek a legjobb romantikus filmek, vígjátékok, illetve horrorfilmek?
- Melyik a kedvenc, nem happyenddel végződő romantikus filmed?
- Tud valaki ajánlani valami jó kis romantikus, történelmi filmet unaloműzésre?-Egy Kismama
- Mondjatok nekem jó romantikus filmeket, lehetőleg 2003 utánit
- Milyen jó filmet tudtok ajánlani ami romantikus, táncos, zenés, csajos?