Tud valaki szállást Horvátországban? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Augusztusban nem hiszem, hogy 3 napra találnál szállást, pláne, ha ügynökségen, vagy irodán keresztül intézed a foglalást..... :-( Nálunk is úgy van, hogy főszezonban legalább 1 hét, de csonka napokat senki nem vállal, mert akkor lyukak maradnak. Sztem. találsz helyben is szállást, akinek épp nincs kiadva, az még a 3 napnak is örülni fog.
Itt is ki vannak írva a házakra, h. apartman...
Sziasztok!
Bocsi a priviért, de fórumra nem merem..:-)
Ha még nem találtatok szállást, nézzetek körül nálunk, Losinj szigeten. Mi saját(3 db) apartmanjainkat adjuk ki, mi is a szigeten élünk egész évben, így ha segítség, útbaigazítás kell, kéznél vagyunk.:-)
www.cromega.com
jó nézelődést, ha kérdésed van, nyugodtan írj.
Gabi
A férjemmel és a fiammal (10 éves) mennék augusztusban Horvátországba. Crikvenicába vagy Rab-szigetre szertnénk menni. Sajnos csak 3 éjszakát tudunk eltölteni és így nem nagyon akarnak apartmant adni.
Szereintetek neki merjünk indulni úgy, hogy nincs szállás lefoglalava.
Ott nem úgy van, mint Bulgáriában, Görögországban, hogy minden második házra ki van írva hogy van kiadó apartman?
Szerintem így olcsóbb is lehetne, mint közvetítő irodán keresztül.
Segítsetek légyszi!!
Sziasztok!
Engem ezen helyek valamelyikén érdekelne szállás 2 főre: Split, Trogir, Omis, Zadar, Vodice, Biograd, Crikvenica!
Akit tud valamit, kérem írjon!!
Sziasztok,
Sos szállás érdekelne 4főre 4 éjszakára 2szobás apartbanba .Jőv hét 07.23- 07.27 ig.
Bárhol Horvátországban:-)Tud valaki segíteni?Kismama vagyok és így nem merek elindulni már a vak világnak:-)
igen en tudom , nalom nezd meg www.alexdeak.info
apartmanok felszerelt, varos Makarska,horvatorszag, tiszteletel deak aleksandar
Sziasztok!
Csatlakoznék, engem is érdekelne. :o)
Mi is tervezgetünk, álmodozunk, hogy eljutunk Horvátországba.
Ha lehet, aki tud címet, nekem is küldje el privibe legyen szíves. :o)
Köszönöm.
Szia!
Ha lehet engem is érdekelne,mi már voltunk Splitbe tavaly és nagyon bejött.
:)
amnéziában szenvedek :-))))
Valamikor nyáron mennénk július vagy augusztus.
Hogy hova azt pontosan nem tudjuk még nem ismerjük a környéket, de a neten olvastam pl Pularól és környékéről az szép lehet
További ajánlott fórumok:
- Járt valaki Horvátországban?Hova érdemes menni?
- Tudna valaki Horvátországban egy olyan helyet, ahol szép a tengerpart, és aránylag elfogadhatóak az apartman árak? 2 felnőtt, egy gyerek.
- Tudja esetleg valaki, hogy Horvátországban pontosan Splitben a tengerparton lehet-e sátorozni legálisan?
- Szállást keresek sürgősen Horvátországban.
- Gyerekbarát szállást, tengerpartot tudtok ajánlani Horvátországban vagy Olaszországban?
- Tud valaki Horvátországban szállást 2 éjszakára?