Tud valaki jó és kipróbált natúr vagy biokozmetikumot ami minden vegyszertől és mesterséges adaléktól mentes? (tudásbázis)
Bionom.hu weboldal...ott minden ellenőrzött 200% os visszafizetési garival,ha találna benne valaki káros összetevőt.
Márkák:Biola(Magyar,és nagyon jó),Dr Hauschka,Farfalla,Vannak hidegen sajtolt olajok,shea vaj stb....
Sziasztok!
Az Alverdes fogkremet es szajvizet en sem ertem...Most akkor van benne fluor vagy sem?
Kepzeljetek, talaltam 2 uj markat: Zuii es egy magyar: Pandhy's. A zuii-rol mar olvastam regebben, de mintha eddig nem lett volna teljesen tiszta, es most mar felkerult egy osszetetel alapjan ellenorzott es csokorba szedett internetes honlapra is (biztosan tudjatok melyikrol beszelek), ami azt bizonyitja, hogy a mar tiszta termekek listajat bovitik. Probalta mar valaki ezeket a termekeket? Erdekelne, hogy mit tud az alapozojuk a dr. H duplajaert? vajon tenyleg annyival jobb vagy csak az "utikoltseg" miatt tobb, leven, hogy Ausztraliabol jon?
A masik nagy felfedezesem a Pandhy's, ami raadasul magyar marka. A cukorpasztairol hiresebb, de van dekor kozmetikai vonala is...En most a vizesbazisu koromlakjaira indultam ra :-) Ti tudtok tiszta koromlakkokat? Vagy legalabb olyat, ami nem, vagy csak alig art?
Farfalla mentás - (Amodentszerű íz) 75 ml és 1200Ft, netről
Dr Organic Aloe Vera - géles, 100 ml 1400 Ft Müllerben kapható
Paradontax Classic - sós, 75ml és 1000 Ft körüli áron kapható több helyen
Szerintem ezek elfogadhatóak, érdemes akciósan vagy a -20% kuponnapokon bevásárolni.
Alverde-ből fogkrém??? Komolyan??? :O
Nem tudtam, pedig folyton keresem. Az a baj, h mostanság a dm olyan hülyén pakol, h van külön rész csomó alverde-s cuccnak, de ott se mind van. Pl samponoknál rendesen otthagyták a többi között.
Fogkrémek közül csak a dontodenteset láttam "jobbnak" a 'sehr gut' értékelés miatt, de akkor megkeresem az alverde-s fogkrémet is :) És tényleg nincs benne fluor?
Sziasztok!
Én most fogkrémet keresnék, amiben nincs semmi káros és fluoridtól is mentes. Eddig a Dontodent fogkrémét használtam, ami 'sehr gut'-os, csak hát fluoridos is :S
Ki mit ajánlana? Természetesen azért ne 2-4000 Ft legyen egy tubus (pl.: Bioemsan).
Weledanak van gyerekfogkreme, sarga szinu, a zold szinu pedig jo osszetetelu felnotteknek.
Bar vannak, akik kokuszzsirral mossak a fogukat, kicsi xylitet szornak ra...
Próbálkoztunk a szódabikarbónával - csúfos kudarc volt :D
SLS és fluorid mentes felnőtt fogkémet kapnak, néha. Néha Alverdéssel, de abban van flurid. :( Általában mechanikai a tisztítás: fogkefe "üresen". Hatása ugyanaz, hiszen a lepedéket, ezt-azt, ami marad étkezés után a szájban nem a fogkrém közömbösíti, hanem a kefe takarítja.
Csengének most kezd mozogni a tejfoga... mind szép fehér maradt, a fogorvostól eddig csak dícséretet kapott.
A mennyiség kell,mert az az egészséges ugye,ígyhát marad az illat:-))
Alve..e?
Szódabikarbónáról azt olvastam, h elég pl (nedves) vattával felkenegetni.
Hatékonyság szempontjából mi a fontos? A jó illat, vagy a nem izzadás? Utóbbi nehezen jön össze egészséges verzióban szerintem, így max az illatra lehet rámenni. Én majd ki akarom próbálni a Bi*** dezodorját is, de eddig meg vagyok elégedve az említett márka dezodorával is. Mármint illatra nagyon kellemes, mennyiségen nem igen fog vissza, de ez van. Ha visszafogjuk, az már nem jó.
Szerintem azt a szódabikarbónás részt a dezodor témára válaszolta.
Én egyszer próbáltam ki, de szép foltot hagyott a ruhámon, és kb annyit ért, mint a foltot nem hagyó a*****e-es dezodorom.
Sokféle szppanom van itthon,néha nehezen választok,annyira imádom mindegyiket!:-))
Hajat azért elsősorban olivással mosok.(bio)
Almaecetes öblítést alkalmaztam.
1 rész almaecet+4 rész víz+2-3 csepp ylang-gilang olajat tettem bele.
Nagyon szép lett a hajam,kicsit sem ragadt össze,nagyon kellemes volt,jólesett a természetes illat.Ilyenkor érzi csak az ember micsoda felüódülés tud lenni a tisztálkodás,sokkal kellemesebb,mint korábban a "csodaszerekkel"..
vagy egyszerűen csak szódabikarbónát használni:)
az a leghatékonyabb és a legolcsóbb is.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok a mesterséges megtermékenyítésről?
- Fogyás a mesterséges ételek kizárásával. Velem tart valaki?
- Az aszpartamot tartalmazó mesterséges édesítőszer tényleg rákkeltő hatású?
- Természetes vagy mesterséges szépség szerintetek?
- Van Magyarországon lehetőség arra, hogy egyedülálló nőnek mesterséges úton legyen gyereke?
- Vízforralóban a fűtőszálra lerakódott vízkövet hogyan távolíthatom el a legegyszerűbben, anélkül, hogy vegyszert kellene beleöntenem?