Tud valaki ajánlani jó orrszívót? (tudásbázis)
Nekünk is már a második fajta van. Szinte teljesen egyformák. Én is befogom a másik orrnyílását, a védőnő és a doki így javasolták. A helyes technika:
1. Sterimar (majd várni pár percet, hogy fellazítsa a váladékot
2. Szívás (egyik orrlyuk befogva)
3. Sterimar vagy orrcsepp
Nekem mindkét gyereket le kell fogni, mert kapkodnak. Már nem élik meg stresszként. Sőt, ha az egyiknek mondom hogy orrszívás jön, a másik is fekszik föl az ágyra és elterül.
Többféle is lenne? Mármint ebből a nevű porszívós orrszívóból? Nem tudtam.
Nem szoktam befogni az orrát. Csak leültetem és 1/3ig tekerem a szíváserősséget a porszívón és kijön, ami benn van, de lehet erősebbre is tenni, elvileg nem sok különbség van.
A lényeg, hogy mielőbb szokjon hozzá a gyerek. Én miután hazajöttünk a kórházból, rendszeresen porszívóztam a gyerek ágya mellet és az ágyát is, így nem félt tőle, mikor később az orrára is sor került. Persze nem fogtam le, nehogy megijedjen. Ez nagyon fontos. Énekeltem és az én orromhoz is odatettem(a másik felével), hogy lássa, nem fáj és mondtam neki, ez nagyon vicces és arra való, hogy csikizze az orrát. Már 9 hónapos és amint kicsit eldugul az orra, nézi a porszívót és tartja a kis fejét:)
kb mind ugyan az sztem. legalábbis nekünk már a második féle van.
nem kell befogni a másik orrát amúgy.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki ajánlani olyan orvost (lehetőleg a Dél Pestiben), aki császároz különösebb indok nélkül is?
- Tud nekem valaki ajánlani jó ingatlanost?
- Ti milyen orrszívót használtok?
- Másodszor égett le a porszívó az orrszívó miatt...Ti milyen teljesítményű porszívóhoz használtok orrszívót?
- Érdemes venni elektromos orrszívót?Őszintén!!
- LivingLab vagy Bebé Sound elektromos orrszívót vegyek? Ismeri valaki ezeket?