Tud nekem valaki este fél 6-ig egy angol fogalmazást írni?A lakóhelyéről?Mindegy hol...25-30 mondatba? (tudásbázis)
Azt megkérdezném, hogy ha eddig németül tanultál, akkor most miért angolul? Kötelező az egyetemen?
Mert nálunk választani lehet egy rahedli nyelv közül, hogy mit akarsz tanulni. (Bár ahhoz már tudnod kell középfokon, de végül is te választod). Nem kötözködni akarok, csak érdekel, hogy nálatok ez hogy s mint megy...mert kicsit meglepődtem.
az, hogy ha konkrétan írsz valamit, és én vállalom, h ingyen és bérmentve javítom neked, szerinted micsoda? tömény rosszindulat?
és kit érdekel, h németül beszélsz? írd meg németül a fogalmazást. hátha észre se veszi a tanárod.
felajánlom, hogy ha írsz valamit a lakóhelyedről angolul, akkor kijavítom.
nem kötözködöm, de ez már azért sok. az OK, h segítséget kér valaki, de olyat, h csinálják meg helyette az egészet, hát...no comment.
ja, hát így biztos egyszerűbb...
agyam eldobom, bocs.
További ajánlott fórumok:
- Ki, hol lakik? Avagy mit szeretsz, vagy mit nem a lakóhelyeden?
- Lindynette 20-as fogalmazásgátlót szedek. Lehetséges, hogy ettől van súlyfeleslegem?
- Írjunk mondatok NYARALNI szóval, mindegy hova teszed a szavat csak benne legyen a mondatban.
- Bölcsibe fogalmazás a babáról, ti hogy kezdenétek hozzzá?
- Milyen messzire van lakóhelyetektől a játszótér, ahová jártok?
- Ha csak a lakóhelyemtől távol találok munkahelyet, akkor a cég köteles lakhatási lehetőséget biztosítani, és fizetni?